Ekstra Bladet

SEX – jaeeeee ELSKE – tjaeee

- God morgen, Danmark – isaer til de rubenske kvinder.

nat skal der festes igennem.

Man behøver ikke vaere professor i taxaIlogik

for at gaette rigtigt.

Det er årets helt store partyaften – måske den største, nytårsafte­n!

Der bliver gået til båthornet allerede ved middagstid. Baereposer­ne er fyldt med snacks og konfetti. Og kufferten med festtøjet og toilettask­erne med farver og dufte.

Jeg har siden mine unge år haft en fascinatio­n over, hvor effektivt vi kan gøre os smarte og laekre, hvis bare vi har det rette vaerktøj. I guder, det gaelder ikke kun unge kvinder. Selv slidte sølvraeve som Taxamanden kan i de bedste stunder forvandle sig fra en kopi af Grauballem­anden til en nydelig, moden herre, som damerne gider smile til.

MIN KUNDE ER en kvinde sidst i 30’erne. Erotisk buttet. En smilende, blond kvinde – med staerk vilje. Det sidste kan jeg se i hendes øjne fra det øjeblik, vi hilser på hinanden. Jeg pakker hendes ting i bagagerumm­et – og jeg holder døren med det helt nødvendige ’godt nytår!’. Erotisk buttet.

Jeg er faktisk ikke ret vild med det udtryk –

står i underbukse­r erotisk buttet. Når jeg

selv foran spejlet og ikke kan laese navnet i elastikkan­ten, er det jo ikke ’erotisk buttet’, der først falder mig ind. Snarere noget i retning af : ’Du’ for fed – altså fed som FED’. Den maskuline selvudleve­ring skal min kunde ikke lide under, så jeg har valgt mit eget udtryk – ’rubenske former’.

Hun er, hvad hun har. Kvindelige former som i malerierne af barokmaler­en Peter Paul Rubens. Jeg synes, det er smukt – hos kvinder. Og det er jeg ikke ene om, forstår jeg senere i samtalen.

MIN KUNDE SKAL med alle sine pakkenelli­ker til single-fest. Hun fortaeller mig om sit opgør med det, der er en katastrofe for unge i mange aldre i disse år. At vaere ’single’. Vi må ligefrem saette en engelsk etikette på, fordi det danske ord signalerer taber-status. Der er noget tragisk over at vaere ’alene-kvinde’. Og hvis man siger

lyder det naermest som sidste udkald alene-mand, inden gruppetera­pien.

– Jeg havde et langt forhold – syv år – i mine helt unge dage. Og hvad gør man så, når reglen er, at en kvinde sidst i 20’erne bør have en kaereste. Jeg begyndte på de der kontakt-systemer – dating-apps. Ikke mindst Tinder. Du registrere­r dig som kunde. Du surfer på mobilen og kigger dig rundt i cyberspace­s naermeste lokalområd­e. Ser på billeder, selv om det intet siger om manden.

– Nej, han duer ikke!

KUNDEN DEMONSTRER­ER, hvordan hun ’swiper’ til den side, hvor han kasseres – og daten er slut, endnu inden den blev til noget.

– Om lidt kommer der en sød fyr, som du bilder dig ind er lige så sød eller laekker som billedet. Og så swiper du til den gode side. Gør han det samme, er der kontakt. Og så kan legen begynde.

– Det er

convenient, som man siger i it-sproget. Det er anvendelig­t. Det er så let, for fanden. Et swipe med en finger, og så er der kontakt. Og lige om lidt sidder du over en øl på den naermeste bar. Og hvis du kan klare synet af din Tinder-date. Hvis du ser hans rene negle – eller hendes store bryster, jamen, hvad venter du på.

– Du får gratis sex – og I er enige. Der er ikke noget prostituti­on i det her, for vores kultur har for laengst accepteret, at det er o.k. at dyrke sex, inden man har laert hinanden at kende.

HUN KIGGER UD af forruden med turens eneste vemodige smil.

– Jeg kunne ikke holde det ud i laengden. Jeg gad simpelt hen ikke føle mig kasseret og ramt af den enlige kvindes tragiske skaebne. Og slet ikke at vaere offer for hykleriet over for os, der har for meget på sidebenene.

– Min erfaring er nemlig, at maend elsker at dyrke sex med kvinder, der har runde former. Men de har en lidt anden holdning til at vaere kaerester med os. Jeg tror, de taenker utroligt meget på, hvad vennerne siger.

– Jeg har det ganske godt med at vaere enlig, og i aften skal vi holde nytår i vores singleklub +30. Vi er 28 mennesker i aften – nogle har kendt hinanden i syv år. Det er så rart at kunne hygge sig med mennesker, der har samme udgangspun­kt. Vi vil selvfølgel­ig gerne have en kaereste, når den rette er der. Undskyld, verden! Det er altså ikke nogen tragedie at vaere enlig.

Jeg samler hendes bagage ved festlokale­t og giver hende de varmeste øjne på årets sidste dag.

Hun er, hvad hun har. Kvindelige former som i malerierne af barokmaler­en Peter Paul Rubens Det er så let, for fanden. Et swipe med en finger, og så er der kontakt Undskyld, verden! Det er altså ikke nogen tragedie at vaere enlig

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark