Ekstra Bladet

FEM ER ANHOLDT

- JAN SØGAARD js@eb.dk

En narkosag, hvor en 48-årig kvinde i fredagsble v var etaeg t s fa eng slet efter fundet af en million kr. i kontanter, en skarpladt pistol og et regnskab over salg af 343 kilo hash, har udviklet sig yderligere i weekenden.

Københavns Politis Operative Specialafd­eling anholdt i går fire maend i komplekset og fandt endnu godt en million kr. i kontanter. Der med har politiet under to aktioner beslaglagt samlet 2.047.000 kroner og 4000 euro, der svarer til knap 30.000 kr.

Hash-regnskab

Den ene af de anholdte er den 48-årige kvindes 50-årige mand, der tidligere har vaeret involveret i flere hashsager. Sigtelsen mod ham er den samme som mod hustruen.

Parret bor på Amager, og det var i deres lejlighed, at politiet fandt den første million kr., pistolen og hashregnsk­abet foruden 207 gram hash.

De fire anholdte er alle fremstille­t i dommervagt­en i går med krav om var etaeg t s fa engs ling. Den 50-årige blev var etaeg t s fa eng slet i 22 dage.

To andre maend blev anholdt lørdag efter fundet af den anden million kroner i kontanter, nøjagtigt 1.085.000 kr., som politiet mener er tjent på enten salget af knap 22 kilo hash eller godt to kilo kokain, fremgår det af sigtelsen i Københavns Dommervagt. De to maend er faengslet i 15 dage.

Den fjerde anholdte, en 51årig mand, sigtes alene for at have besiddet den pistol, der blev fundet i aegteparre­ts lejlighed. Pistolen havde et fyldt magasin med ti skud, og der lå endnu 16 skarpe patroner ved siden af.

I dommervagt­en erkendte den 51-årige sig skyldig i våbenbesid­delsen, og inden dørene blev lukket, nåede han at forklare, at det var en pistol, han havde fundet. Han blev var etaeg t s fa eng slet i 22 dage.

Lukkede døre

Også de andre fremstilli­nger skete bag lukkede døre på begaering af anklager Thomas Hugger:

– Der skal efterforsk­es i et større kompleks, sagde han i retten.

 ?? POLITIFOTO ?? I går dukkede endnu en million kroner op under en ransagning, efter at politiet i torsdags også fandt en million.
POLITIFOTO I går dukkede endnu en million kroner op under en ransagning, efter at politiet i torsdags også fandt en million.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark