Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Hvis du har på fornemmels­en, at din partner holder noget skjult for dig, skal du tage en snak med vedkommend­e så hurtigst som muligt. Det kan vaere, at det ikke er noget alvorligt - men det kan også godt ske, at han eller hun går rundt alene med tanker, der ifaresaett­er jeres forhold.

LØVEN 22/7-22/8

Gør en seriøs indsats med henblik på at få det bedste frem i din person. Invester ikke i tvivlsomme idéer. Vaer den bedste du kan vaere, når du er sammen med din familie. Romantikke­n ser noget komplicere­t ud i dag. Det kan gå begge veje for dig.

SKYTTEN 22/11-20/12

Gennemfør dagen uden brug af kaffe. Taenk over hvad kaffen erstatter i din hverdag. Er de vigtige for dig? Har du stadig brug for en kop kaffe? I dag vil du kunne udrette en masse fornuftige ting saet i vaerk og fokuser på dine penge.

TYREN 20/4-20/5

Du vil have godt af at gå en tur eller deltage ved anden form for udendørs aktivitet. Hvis du bruger din kreativite­t på den rigtige måde, vil du i dag have chance for at udrette noget stort. Hvis du giver råd til andre, skal du også vaere i stand til at modtage dem.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Om muligt bør du forsøge at komme ud af sengen tidligt og få en masse ud af dagen. I dag bliver god til at foretage langsigtet investerin­g. I hjemmet vil der ske aendringer til det bedre på grund af din indsats. Tal ikke ned til din partner i dag. Han eller hun vil kunne tage det ekstra ilde op.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Undgå mad med et højt kalorietal og dyrk motion for at holde eller opnå en god og sund figur. I dag vil du opnå dine mål gennem konfliktlø­sning i familien. Du kan roligt se frem til et nyt forhold, der vil bringe dig glaede. Lad dit job ligge og forkael dig selv.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

I dag bør du taenke godt over, hvad du spiser. Hvis du lider af migraene eller dårligt blodtryk, bør du spise sundt og rettidigt. Der er god chance for, at du kan tjene penge på noget uventet i dag. Nye venskaber kan dannes gennem familiemed­lemmer - sørg for at vaelge omhyggelig­t.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag skal du have fokus på at kontroller­e din vrede. Selvom dine penge vil blive brugt hurtigt, kommer der flere til ad bagvejen - så fortvivl ikke. Du får travlt med at tage dig af børn og du finder bekraeftel­se herved. Bliv ikke sur eller fornaermet på din kaereste over bagateller.

Vandmanden 20/1-18/2

Din gode vilje til at hjaelpe alle omkring dig vil draene dig for kraefter. Socialt samvaer med din familie vil holde alle i et højt humør. Der vil ikke vaere megen romantik, idet din partner vil vaere mere kraevende end hvad, der er godt for nogen af jer.

KREBSEN 21/6-21/7

Succes er på vej i din retning og det bliver sandsynlig­vis en succes, du skal dele med andre. Du har ikke brug for at betale for at imponere andre. Nej, det kommer helt af sig selv i dag. Din familie kan have en tendens til at puste grise op mellem jer. Lad det ikke påvirke dit forhold til din partner.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du vil have let ved at fange folks opmaerksom­hed med din charme. Hvis der er folk omkring dig, der vil låne penge af dig, bør du give dem et afslag, da det kan føre revner med i jeres venskab. Tjek op på dine foraeldre i dag og spørg ind til deres helbred. Hav ikke tvivl om din partners loyalitet.

FISKENE 19/2-19/3

Dit helbred ser fint ud og du går dagen i møde med oprejst pande. Alle økonomsike beslutning­er bør skydes til en bedre dag. På arbejdet er der god stemning omkring dig. Du ved hvor, du er bedst og mest effektiv - og det ved de andre også.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark