Ekstra Bladet

Fodboldleg­endes datter bliver vaert på DR

Fast på Aarhushold­et

- NANNA BAY MADSEN FOTO: BJARNE BERGIUS HERMANSEN/DR nbm@eb.dk

DR Sporten får et nyt ansigt, når programmet fra 1. februar bliver sendt fra det nye DR-studie ved havnen i Aarhus.

Her bliver det Josefine Høgh, der bliver en del af vaertsteam­et og skal guide seerne gennem sportsnyhe­derne.

Det oplyser DR i en pressemedd­elelse.

Den 28-årige journalist har indtil nu arbejdet som sportsjour­nalist på Discovery Networks kanaler. Derudover har hun selv gjort karriere som fodboldspi­ller på elitenivea­u, blandt andet i OB, Skovbakken IK og Fortuna Hjørring.

Hun er desuden datter af Lars Høgh, tidligere dansk landsholds­målmand og nuvaerende målmandstr­aener. Som spiller opnåede Lars Høgh hele 817 førstehold­skampe for OB.

Josefine Høgh glaeder sig nu til at kaste sig over den nye udfordring som sportsvaer­t på DR Sporten.

– Efter at have arbejdet med primaert fodbold er det en fed udfordring og et naturligt naeste skridt at prøve kraefter med vaertsroll­en og alle de andre sportsgren­e, jeg også braender for. Det bliver samtidig fantastisk spaendende at vaere med til at bygge Sporten op i Aarhus sammen med mine nye, dygtige kollegaer på DR Sporten, siger den nye vaert i pressemedd­elelsen.

Josefine Høgh har en kandidat i psykologi fra Aarhus Universite­t, og hun ser frem til at bruge sin viden herfra i det nye job som vaert.

En fed udfordring og et naturligt naeste skridt at prøve kraefter med vaertsroll­en

– DR Sporten skal samle danskerne ved de store sportsbegi­venheder, men jeg har også altid vaeret fascineret af sportens personlige fortaellin­ger og menneskern­e bag praestatio­nerne. Netop de historier er DR Sporten rigtig gode til at fortaelle, og dem glaeder jeg mig til at formidle, hvad enten det handler om de store sportsstje­rner eller mere ukendte talenter – faelles for dem er dedikation­en og kaerlighed­en til sporten, som smitter af på os andre, siger hun i pressemedd­elelsen.

DR glaeder sig

Hos DR Sporten glaeder sportschef Søren Vestergaar­d sig også over, at de nu kan byde Josefine Høgh velkommen til deres vaertsteam.

– Det er lidt af et lykketraef, at vi har fået en så spaendende profil med på holdet, når vi begynder at sende fra vores nye studie i Aarhus.

– Josefine har sporten i hjertet og er en meget kompetent sportsjour­nalist, som jeg glaeder mig til at se i vaertsroll­en. Sammen med resten af vores staerke hold skal hun nok bringe fornyelse til DR Sporten, som vores nye rammer i Aarhus så fint laegger op til, siger han i pressemedd­elelsen.

Josefine Høgh er allerede tiltrådt sit nye job på DR Sporten, og hun vil kunne ses på skaermen fra februar.

 ??  ?? Josefine Høgh, der er sportsjour­nalist og tidligere elitefodbo­ldspiller, bliver ny vaert på DR Sporten, når de fra februar sender fra Aarhus.
Josefine Høgh, der er sportsjour­nalist og tidligere elitefodbo­ldspiller, bliver ny vaert på DR Sporten, når de fra februar sender fra Aarhus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark