Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SLAGELSE: Der lød et brag, da en bil kørte ind en lygtepael på Skellet mandag aften. Klokken 18.51 hørte vidner braget, og en mand steg ud af bilen – noget usikker på benene. Føreren blev tilbagehol­dt, og politiet blev tilkaldt, og det viste sig, at bilisten havde en promille.

RINGSTED: Mandag morgen fik politiet anmeldelse om haervaerk. En ukendt gerningsma­end har med sølvspray sprayet en raekke facader på Nørregade. Der er skrevet UNK, UNKS, BSR og ERN på samme facader. Politiet hører meget gerne fra vidner.

HJØRRING: Det lykkedes natten til tirsdag et par tyveknaegt­e at aktivere tyverialar­men i en villa på Sitkagranv­ej. Tyvene aflistede en rude til sovevaerel­set og havde derved adgang til villaen. Alarmen fik tilsynelad­ende tyvene til at liste af igen.

NAERUM: Natten til tirsdag modtog politiet en anmeldelse om et rambuktyve­ri mod en våbenforre­tning i Hovedgaden. En stjålet Nissan Patrol var brugt til at køre gennem ruden til forretning­en, hvorefter tyvene havde taget sigtemidle­r til våben.

HOLBAEK: Mandag aften måtte brandvaese­net til en tidligere skolebygni­ng, hvor der var sat ild i et legehus. Flere ruder i de omkringlig­gende bygninger sprang som følge af varmepåvir­kning. En mand, der beskrives som yngre med blå jakke, løb fra stedet.

SORØ: Mandag blev en 80-årig kvinde udsat for et tyveri i eget hjem. En kvinde udgav sig for at komme fra hjemmeplej­en og påstod, at hun skulle tjekke den 80-åriges medicin. I sovevaerel­set tømte den falske hjemmeplej­er den 80årige kvindes pung. HASLE: Kommunen har anmeldt seks asylsøgere for underslaeb begået fra november til januar på Svartinged­al Skole. De seks asylelever udeblev fra undervisni­ngen, uden at have afleveret de seks udlånte iPads tilbage. RØDBY: Politiet blev natten til tirsdag kaldt til husspektak­ler, da en 19årig mand var kommet op at skaendes med sin kaereste. Han ville ikke daempe sig, og på et tidspunkt lykkedes det for ham at tage kvaelertag på den ene af politibetj­entene, der dog hurtigt fik overtaget. i

cama

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark