Ekstra Bladet

FCK-BOSS BLEV FYRET

Aktieanaly­tiker vurderer, at de økonomiske problemer i fitness.dk kostede FCK-boss jobbet

- KLAUS EGELUND

Anders Hørsholt er ikke gået fra Parken selv, der er tale om en klokkeklar fyring.

Det vurderer aktieanaly­tiker Morten W. Langer fra Økonomisk Ugebrev over for Ekstra Bladet.

– Der er ingen tvivl om, at det er en fyring, siger han.

– Selskabet har afløseren klar med det samme, og samtidig fremhaeves den nye direktør for sit virke.

– Det er det samme som at sige, at den tidligere direktør ikke har gjort det godt på sine områder, siger Morten W. Langer.

Parken er blevet styrket de senere år, hvor afhaengigh­eden af sportslig succes er blevet mindre, fordi isaer Lalandia og kontortårn­ene leverer staerke økonomiske resultater.

Jan Harrit forfremmet

Forfremmel­sen af Lalandiadi­rektør Jan Harrit er en anerkendel­se af hans resultater i ferie-kaeden, samtidig med at Anders Hørsholt bliver slagtet grundet de fortsatte problemer med fitness.dk.

– Parken slås stadig med problemer i fitness.dk, hvor det tager lang tid at få genopretni­ngen på rette kurs.

– Det er Anders Hørsholts ansvar som øverste leder, og det er min vurdering, at det har vejet tungt, at han ikke er lykkedes med at få styr på den del.

– Et andet område som kan spille ind er den øgede konkurrenc­e på arrangemen­ter. Royal Arena er kommet til i København, og det presser Parken, og det kan vaere på sin plads med nye boller på suppen, vurderer Morten W. Langer.

Anders Hørsholt er også ansvarlig for forfremmel­sen af Ståle Solbakken til manager i FC København.

Morten W. Langer slår fast, at han på det felt ikke har indsigt nok til at vurdere, om det har haft betydning for fyringen.

Parken fremlaegge­r regnskab om to måneder.

Forventnin­gerne går mod et overskud på omkring 50 mio. kr.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra bestyrelse­sformand Bo Rygaard omkring årsagerne til Anders Hørsholts farvel – og om det er en fyring.

Parken lader forstå at selskabets øverste kun står til rådighed for uddybende kommentare­r over for TV2 og Ritzau i dag. ege@eb.dk

 ?? FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX ?? Anders Hørsholt er ikke gået fra Parken selv, der er tale om en klokkeklar fyring, mener medieanaly­tiker.
FOTO: MADS CLAUS RASMUSSEN/RITZAU SCANPIX Anders Hørsholt er ikke gået fra Parken selv, der er tale om en klokkeklar fyring, mener medieanaly­tiker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark