Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

I dag kan du opleve et følelsesma­essigt pres på baggrund af falske informatio­ner. Lad det ikke distrahere dig fra de ting, der er vigtige i din dagligdag. Investerin­g kan foretages - så laenge tilstraekk­elig rådgivning søges forinden.

LØVEN 22/7-22/8

Efter lang tids stress og bøvl med tilvaerels­en vil du endelig finde ro. I dag kan blive et episk øjeblik i din tilvaerels­e, for i dag er et godt tidspunkt at skifte retning i livet og foretage nogle kaempe store aendringer. Økonomien ser fornuftig ud, men du vil se en stigning i dit forbrug inden laenge.

SKYTTEN 22/11-20/12

Find balancen i dag før, du mister den. Gerne gennem spirituel vandring eller meditation i din pauser på jobbet. Lad dog ikke dine tanker vandre for vidt, da du vil have konkrete ting at forholde dig til, hvilket bliver svaert at opnå midt i en dagdrøm.

TYREN 20/4-20/5

Til trods for en del tumult i dit sind, har dit helbred det fint. Der vil vaere regninger at se til, men der er tilstraekk­eligt med penge til både det og mere i dag. Du kan tillade dig at bruge penge på de ting, de selv vaelger. Du ved pengene er på vej inden laenge.

JOMFRUEN 23/8-22/9

I dag bliver ikke en af de bedste dage, for der vil vaere en del ting, der nager dig. Du kan frit investere i nye idéer, hvis bare du tjekker det hele igennem først. Din ven kan have problmer i sit forhold og ønske dit syn på sagen. Der er en chance for, at du vil opleve en helt ekstatisk romance i dag.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Du kan føle dig traet og en anelse urolig. Få den hvile du har brug for og spis fornuftigt, så du kan bliver frisk igen hurtigst muligt. Hold informatio­ner om dine penge for dig selv og undlad at investere i nye tiltag - uanset hvor spaendende de måtte vaere.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Lad dig ikke irritere over din families store krav eller forventnin­ger til dig. Økonomisk set ser dagen lettere tør ud, så hop op på sparegrise­n og taenk over dine indkøb. Der er romantik i luften, men den kommer og går i løbet af dagen. Du skal ikke forvente et laengere staevnemød­e eller deslige.

VAEGTEN 23/9-22/10

Lad ikke frustratio­nen i dit hjerte tage over. Du skal forvente, at dagen ikke bliver en af de bedste - samt nye økonomiske udfordring­er. På det personlige plan skal du huske at drøfte alle potentiell­e aendringer omkring jeres liv med din partner inden, du foretager dig noget.

Vandmanden 20/1-18/2

I dag står i sportens tegn og det er med dig som den centrale spiller. Du vil se betydelige forbedring­er helbredsma­essigt og på jobbet, kan du godt regne med, at alle øjne kommer til at hvile på dig. Du er central og kan mere eller mindre det hele uden at taenke over det.

KREBSEN 21/6-21/7

Gør dit bedste for at holde dine følelser i ro, hvis du får ubudne gaester. Selvkontro­l er en af de ting, du skal fokusere på i dag. Dog vil der ikke vaere noget at bekymre sig om, idet alle dine møder tegner til at blive gode for dig på den ene eller anden måde.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Pas ekstra godt på dit helbred i dag. Du skal bruge et godt helbred til at få ordnet alle dine opgaver. Du vil sandsynlig­vis komme på en raekke gode idéer senere, hvoraf et par af dem vil have potentiale til at øge din indkomst. Tilbring så meget tid med din familie som muligt. I vil nyde hinandens selskab.

FISKENE 19/2-19/3

Gør dit bedste for at undgå at tage del i konflikter, da de vil kunne forvaerre dit helbred. Undgå ligeledes folk der er ude efter et lån. Børn kan gøre dagen hektisk. Brug din indlevelse­sevne til at få det bedste ud af tiden med dem og pas på med at stresse.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark