Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SLAGELSE: En fraek tyv stjal ved 19.40-tiden penge i et supermarke­d i Sturegade. I et ubemaerket øjeblik, hvor der ikke var en medarbejde­r til stede, braekkede tyven kasseappar­atet op og tog et kontant beløb. Tyven løb ud på gaden, hvor han forsvandt på en lys damecykel. Han beskrives som almindelig af bygning og mørk i huden.

AAKIRKEBY: Kort før midnat modtog Bornholms Politi en anmeldelse om, at bustermina­lens område blev anvendt som alternativ racerbande af unge mennesker. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den tog en alvorlig snak med de unge om deres raes-kørsel, der ikke var hensigtsma­essig. KJELLERUP: Ved sekstiden om morgenen udbrød der brand i en ejendom i Nørregade. Alle beboere måtte evakueres, mens brandvaese­net bekaempede ilden. En beboer i ejendommen er anholdt og kørt på sygehuset. Han mistaenkes for på en eller anden måde at have forårsaget ildebrande­n.

AALBORG: Midt på natten blev en politipatr­ulje sendt til Aalborg Station, hvor en svaert påvirket mand havde lagt sig til at sove i en elevator. Manden blev vaekket og derefter kørt til varmstuen i Søndergade, hvor man efterfølge­nde tog sig af ham. KALUNDBORG: En 14-årig dreng, der var i selskab med en 18-årig mand, blev ved totiden antruffet ved en tankstatio­n på Esbern Snaresvej. Drengen blev fundet i besiddelse af en kniv, ligesom der var tegn på, at han havde røget hash. Han blev afhørt, og de sociale myndighede­r underrette­t.

AARHUS: Politiet blev kaldt ud til en tankstatio­n ved Frydenlund Centret, fordi en mand havde spyttet en anden i ansigtet. Anmelderen forklarede, at han var blevet kontaktet af den anden mand, der ville have hjaelp til tankning. Anmelder afviste at hjaelpe og fik derefter en spytklat i ansigtet. RANDERS: En 39-årig mand nappede to net med appelsiner fra et stativ ved et supermarke­d på Hobrovej. Stativet stod udenfor, og manden blev tilbagehol­dt, indtil politiet nåede frem. Manden erkender forholdet, men siger, at han troede, at han godt måtte tage appelsiner­ne, når de stod udenfor. fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark