Ekstra Bladet

Vi er jo ikke en flok kvaeg, der skal vogtes

-

med centralise­rende reformer, EFTER ÅRTIER der har ødelagt store dele af Danmark, går regeringen nu forrest med en omfattende udflytning af statslige arbejdspla­dser.

Det er godt. For Danmark er og skal vaere andet og mere end bare København.

alle andre flytninger så afslører MEN SOM MED udflytning­en af statslige arbejdspla­dser alt det, som man har samlet gennem årene, men ikke laengere har gavn af. Alt det, som havner i smide ud-kassen, når bohavet gennemgås.

Når jeg ser listen over de mange statslige stillinger, som nu skal ud i landet, og laeser om de mange, som stadig er tilbage i hovedstade­n, så taenker jeg, at staten burde lave en smide ud-kasse til de statslige stillinger, som vi ikke har gavn af.

gavner disse statslige FOR HVOR MEGET ansatte egentlig danskerne? Og hvor meget skader det vaeksten og velstanden i vores samfund, når politikern­e tynger danske virksomhed­er med stadig flere love og regler, som de tusinder af statslige ansatte skal administre­re?

I 2001 var der ansat 8584 Djøf-årsvaerk i staten. I 2014 var tallet 15.297. Det er naesten en fordobling på blot 14 år!

belejligt, om regeringen, VAR DET IKKE når nu den er borgerlig, gjorde sig selv og danskerne den tjeneste at overveje, om vi virkelig behøver alle de statslige ansatte til at holde styr på danskerne?

Jeg mener, vi er jo ikke en flok kvaeg, der skal vogtes.

VI ER ET dannet og frit folk, der i århundrede­r har taget ansvar og udviklet os mod stadig mere frihed, fred og rigdom – indtil for nylig uden en altomfavne­nde, socialdemo­kratisk statsmagt til at styre vores hverdag.

Hvis politikern­e rydder ud i regeljungl­en, så kan vi få vores frihed tilbage og bevare det staerke civilsamfu­nd og den tillidsful­de kultur, som det danske folk er rundet af.

Hvis politikern­e rydder ud i regeljungl­en, så kan vi få vores frihed tilbage

den offentlige sektor, styrke DET VIL LETTE os som folk, koste os mindre og frigøre statsansat­te djøf’ere til gode stillinger i den private sektor, hvor de kan gøre gavn.

 ?? FOTO: MARTIN SYLVEST/RITZAU SCANPIX ?? Pernille Vermund går ind for statslige udflytning­er. Gad vide, om de er lige så positive hos Maerkevare­sekretaria­tet, der skal flytte fra disse bygninger i Nordhavnen til Løgstør i Jylland?
FOTO: MARTIN SYLVEST/RITZAU SCANPIX Pernille Vermund går ind for statslige udflytning­er. Gad vide, om de er lige så positive hos Maerkevare­sekretaria­tet, der skal flytte fra disse bygninger i Nordhavnen til Løgstør i Jylland?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark