Ekstra Bladet

Mor for første gang

DR-vaerten Mette Bluhme Rieck skal føde til juni

- LARS SEJR ls@eb.dk

Der er masser af grund til smil for ’Aftenshowe­t’-vaerten Mette Bluhme Rieck og kaeresten Kasper Nielsen.

Parret skal nemlig vaere foraeldre til deres første faelles barn.

Det fortaeller Mette Bluhme Rieck på Instagram, hvor hun skriver.

– Vi glaeder os sindssygt meget og kan naesten ikke vente til det bliver juni, og vores søn kommer til verden.

I december 2016 kom det frem, at Mette Bluhme Rieck skulle overtage tjansen som vaert på ’Aftenshowe­t’ fra Lise Rønne, der skulle på barsel.

Det bliver Mette Bluhme Riecks første barn, mens Kasper Nielsen har to børn i forvejen.

– Det er skønt, vi glaeder os helt vildt. Det er noget, jeg ikke har prøvet før, så det er sjovt og vildt at kaste sig ud i. Et kaempe livsprojek­t, og alt aendrer sig, hører jeg, griner Mette Bluhme Rieck, da Ekstra Bladet fanger hende over telefonen.

Der er en grund til, at det hedder en sød hemmelighe­d – nu kunne jeg bare ikke holde på den laengere.

De første kilo har det med at sidde på hagen og sidebenene

Kunne ikke holde det hemmeligt

Hun er cirka halvvejs i graviditet­en og har i de seneste uger fået flere og flere henvendels­er fra folk, der har spurgt, om hun fik lidt for meget mad i julen. Derfor var det på tide at melde ud.

– Men der er en grund til, at det hedder en sød hemmelighe­d – nu kunne jeg bare ikke holde på den laengere. De første kilo har det med at sidde på hagen og sidebenene, siger tv-vaerten og tilføjer.

– Jeg glaeder mig, til der kommer en rigtig mave.

Selv om hun nu er blevet gravid for første gang, er det ikke de store aendringer, hun har maerket.

– Det var lidt skørt at finde ud af, at det er en dreng, for så bliver det konkret, at det er sådan en, jeg skal forberede mig på, men jeg har ikke maerket noget. Jeg tror, det bliver mere konkret, når man får lidt taev derindefra, siger hun med et stille grin.

35-årige Mette Bluhme Riecks kaereste er Kasper Nielsen, direktør for Bruun Rasmussen Kunstaukti­oner. Han er 12 år aeldre end hende og bliver derfor far for tredje gang i en sen alder. Det har dog ikke vaeret et problem, forsikrer tv-vaerten. Direkte adspurgt om det var planlagt, lyder svaret.

– Ja, ja – det var det. Det er et ønskebarn, og han vidste, hvad han gik ind til. Jeg har haft mange prioritete­r, men det her er aldrig noget, jeg har taenkt, jeg ikke skulle. Det føles rigtigt.

 ?? FOTO: AGNETE SCHLICHTKR­ULL/DR ?? – Der er kommet et par kilo ekstra på sidebenene, men jeg glaeder mig til, der kommer en rigtig mave, fortaeller Mette Bluhme Rieck.
FOTO: AGNETE SCHLICHTKR­ULL/DR – Der er kommet et par kilo ekstra på sidebenene, men jeg glaeder mig til, der kommer en rigtig mave, fortaeller Mette Bluhme Rieck.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark