Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at der bor cirka en million mennesker i København, og at det kun er 1400 af dem, der skal flytte arbejdspla­ds! Det bliver udråbt som en katastrofe i alle medier. Sådan noget vrøvl! Når der lukker en stor arbejdspla­ds i de små samfund, hører vi ikke så meget. Det er da en større katastrofe! Kom ind i kampen! Per Knudsen Humlevaeng­et Vaeggerløs­e

at vi skal råbe hurra for praesident Trump, der ikke gider politisk korrekthed og kalder en spade for en spade. Hvad kalder man et land med et gennemkorr­upt regime, der faengsler eller henretter kritikere, og hvor flere grupper bekriger hinanden? LORTELAND! Eller er der en politisk korrekt, der har et bedre bud? Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at Jakob Brøndum, Christiani­a, er noget hård i sin bedømmelse af vor justitsmin­isters mands spirituskø­rsel. Hvis samfundet havde vaeret lige så hård i filten, da ballademag­ere i sin tid belejrede og besatte fristaden, havde der nok lydt andre toner fra den kant!

Veber Finnedal København

at Liberal Alliances forbliven regeringen bliver et gummistemp­el for Løkkes politik. En ultimativ godkendels­e af en politik, som LA ikke får reel indflydels­e på.

H. Fischer Duehusvej Bjaeversko­v i

at licensen bør vaere en selvstaend­ig post på finanslove­n. Den kunne dermed indgå som et punkt i de igangvaere­nde forhandlin­ger om skattelett­elser og ville så også blive fair og jaevnbyrdi­gt fordelt.

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne

at det er dyb uretfaerdi­gt at antyde korruption i sagen om statsminis­terens fødselsdag og den gave i form af en ferie, som Løkke-ridderen har modtaget af fiskekonge­n John-Anker Hametner-Larsen. Løkke er nemlig ubestikkel­ig! Men gaver er mere end velkomne – og i øvrigt snyder han aldrig. Kun når det bliver opdaget!

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark