Ekstra Bladet

Naeste forhindrin­g er slaget ved Drava

-

NU SKAL man passe på LUDBREG (EKSTRA BLADET): med at gøre sig alt for klog på, hvordan det videre forløb vil blive for det danske landshold ved EM i Kroatien. Dertil har der vaeret for mange overrasken­de resultater undervejs.

Nikolaj Jacobsen mener, at alle hold LANDSTRAEN­ER kan tabe til alle, og derfor vil han ikke høre tale om gulddrømme. Det ser han som en fornaermel­se over for de hold, som er tilbage i turneringe­n. Så hårdt vil jeg nu ikke tage det. Danmark er da blandt favoritter­ne, og alle har lov til at drømme. Og vurderet på baggrund af kampen mod Spanien er der da også noget at have drømmen i. Men o.k. da. Der venter nogle betragteli­ge forhindrin­ger den naeste lille uges tid, men vi kan da i første omgang glaede os over, at det danske landshold har deres egen skaebne i hånden. Vi har ikke brug for hjaelp udefra. Det kraever bare tre sejre i rap, og så er vi i semifinale­n naeste fredag i Zagreb.

forhindrin­g er Slovenien i aften i arenaen i FØRSTE

Varaždin. Hallen ligger lige ud til floden Drava, der løber gennem området, og på den anden side af floden finder vi såmaend Slovenien. Det betyder, at op mod 4000 slovenere vil tage turen over floden for at udsaette det danske landshold for et enormt tryk.

plejer normalt kun at anspore anfører Niklas MEN DET

Landin og kompagni til at yde en ekstra indsats. I øvrigt meldes selvsamme Landin klar til opgaven. Han fik et lille riv i en muskel syd for lysken i kampen mod Spanien, men det afholder ham ikke fra at melde sig til tjeneste.

kan således mønstre alle mand, og NIKOLAJ JACOBSEN der er lagt op til noget af en svendeprøv­e mod et slovensk hold, som spiller blaendende håndbold, men som også daekker meget hårdt op. Flere vil sige på graensen til det svinske. Slovenien har indkassere­t flere røde kort ved EM. Således også i holdets seneste kamp mod Montenegro, hvor et slag direkte i ansigtet resolut fik dommeren til at traekke kortet. Der venter med andre ord en utrolig hård fysisk kamp, hvor der ikke er råd til at traekke sig i tacklinger­ne. Eftertiden vil komme til at tale om slaget ved Drava.

vandt bronze ved sidste års VM i Frankrig, SLOVENIEN og holdet ser ikke ud til at vaere svaekket siden. Men Veselin Vujovics tropper er alligevel kun kommet over til hovedrunde­n med et enkelt point. Holdet tabte til Makedonien og fik uafgjort mod Tyskland efter en tumultaris­k afslutning med mange protester. Tyskland og Makedonien er Danmarks modstander­e søndag og onsdag.

i aften op mod et hold, der spiller DANMARK KOMMER med hurtig midte, og som konsekvent forsøger at straffe modstander­nes forsvars-angrebsuds­kiftninger. Slovenien råder over to bevaegelig­e og fodrappe playmakere i Miha Zarabec og Marko Besjak. Det er par finurlige herrer, som har godt blik for kaempen på stregen, Blaz Blagotinse­k, der med sine 202 cm også er god med paraderne i forsvaret.

har i det hele taget en fortrinlig startsyver, SLOVENERNE men det kniber lidt med niveauet, når der bliver skiftet ud. Det bør vaere til Danmarks fordel. Bredden hos Nikolaj Jacobsen er større, og det bliver udslagsgiv­ende.

 ??  ?? Jan Jensen EKSTRA BLADETS SPORTSKOMM­ENTATOR
Jan Jensen EKSTRA BLADETS SPORTSKOMM­ENTATOR
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark