Ekstra Bladet

Tre FCK’ere skal finde ny klub

FC København satser fortsat på at forstaerke sig, inden transfervi­nduet lukker

- OLE HOFFSKOV, TIPSBLADET

Godt halvvejs i transfervi­nduet har FC København fortsat ikke forstaerke­t sig. Det er, selv om FC Københavnm­anager Ståle Solbakken for halvanden uge siden fastslog, at man arbejdede på totre emner.

31. januar klokken 23.59 lyder gongongen, og transfervi­nduet står pivåbnet i hovedstand­en på nuvaerende tidspunkt.

– Vi arbejder på det, men det er ikke sådan, at man bare kan knipse, siger Ståle Solbakken.

– Er der noget taet på?

– Det er ikke sådan, at jeg står og kan praesenter­e en ny spiller om en time, men vi arbejder på nogle ting. Om det lykkes, ved jeg ikke.

FC København rejser fredag på traeningsl­ejr til Dubai, og det sker uden Youssef Toutouh, Danny Amankwaa og Martin Pusic i flyveren. Trioen indgår ikke i FCK’s fremtidspl­aner og bliver derfor hjemme i Danmark for at finde en ny klub.

Hvis de alle tre smutter, står FC København tilbage med en noget smallere trup, og så må det vaere en nødvendigh­ed at hente nye spillere.

– Eller hvad?

– For så vidt ikke. Vi har Carlo (Holse, red.) som fuldgyldig­t medlem, og (Nicolaj, red.) Thomsen er tilbage. Så mangler der måske én spiller, som vi skal have ind, når de tre forsvinder. Så er vi fint besat, siger FCK-bossen.

Ståle Solbakken har altid haft et godt øje til Danny Amankwaa, men nu er der ikke mere sand i timeglasse­t.

– Danny skal spille. Hvis han skal finde tilbage til sit maksimale, så skal han spille fodbold. Selv om han får dobbelt så meget spilletid, som han gjorde før jul, så er det stadig for lidt, og vi må taenke på hans udvikling. Der er ikke noget dramatik, fastslår Ståle Solbakken.

I 11. time

Hvad angår Martin Pusic, der blev hentet ind i 11. time af sommerens transfervi­ndue, da Federico Santander gik i stykker, er der ikke laengere brug for ham.

– Tanken er, at vi har Santander, Pieros (Sotiroiu, red), (Andrija, red.) Pavlovic og så nogle unge drenge. Der har vi nu én i overskud, siger Ståle Solbakken.

Martin Pusic fastslog i et interview med BT tidligere på ugen, at han ikke følte, han havde fået chancen i FC København.

– Det er for så vidt rigtigt, men man skal huske på, at han kom fuldstaend­ig uden kamptraeni­ng. Så spillede han en kamp eller to og fik så en ribbensska­de, som kostede ham tre-fire uger. Derefter skulle han lige tilbage i rytmen igen, og så var Santander tilbage, siger nordmanden.

FC København har foreløbig sagt farvel til Benjamin Verbic og Tom Høgli denne vinter.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Ståle Solbakken har altid haft et godt øje til Danny Amankwaa, men han skal heller ikke med på traeningst­ur til Dubai.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Ståle Solbakken har altid haft et godt øje til Danny Amankwaa, men han skal heller ikke med på traeningst­ur til Dubai.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark