Ekstra Bladet

Brøndby henter Uhre

-

Brøndby henter til sommer den 23-årige angriber Mikael Uhre i Sønderjysk­E.

Angriberen har torsdag underskrev­et en kontrakt, der binder ham til Brøndby frem til udgangen af 2022.

Sportsdire­ktør Troels Bech har i laengere tid fulgt Mikael Uhre, og angriberen­s udvikling har imponeret ham.

Blandt de hurtigste

– Vi har vaeret meget opsatte på at få ham til klubben, da vi tror på, at han kan gøre en forskel i Brøndby.

– Mikael har en masse energi og power, og så er han en af de absolut hurtigste i Alka Superligae­n, og det passer alt sammen vaeldig godt til vores spillestil, siger Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

– Samtidig er Mikael i denne saeson blevet mere hårdfør og er begyndt at bruge sine 188 centimeter rigtig godt i dueller og naerkampe, og det har løftet hans niveau betragteli­gt, tilføjer han.

Mikael Uhre har spillet 70 superligak­ampe for Sønderjysk­E og scoret 11 mål for Haderslev-klubben. I den igangvaere­nde saeson har han scoret fem gange.

Jeg er ydmyg

Angriberen er bevidst om, at han skal kaempe hårdt for at få spilletid i Brøndby-trøjen.

– Jeg er ydmyg, men tror på mig selv og arbejder hårdt for tingene. Jeg skifter til Brøndby, fordi jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel, siger han.

Mikael Uhre var på kontrakt i Sønderjysk­E frem til sommeren 2019, hvilket betyder, at Brøndby har købt ham fri. Angriberen spiller saesonen faerdig i Sønderjysk­E og starter op i Brøndby 15. juni.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Brøndbys sportsdire­ktør, Troels Bech, tror på, at Mikael Uhre med sin hurtighed og energi kan gøre en forskel.
FOTO: ERNST VAN NORDE Brøndbys sportsdire­ktør, Troels Bech, tror på, at Mikael Uhre med sin hurtighed og energi kan gøre en forskel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark