Ekstra Bladet

Stop tuderiet, Lyngby-ejer!

- Allan Olsen EKSTRA BLADETS SPORTSREDA­KTØR

I NEDERLAGET­S stund har man åbenbart brug for fjender og undskyldni­nger.

Ejeren af Hellerup Finans, der er storaktion­aer i Lyngby, Torben Jensen, skyder i hvert fald løs med seks-løberen, og det er ikke småting, man skal høre i kølvandet på den voldsomme usikkerhed, der er opstået om Lyngby Boldklubs fremtid.

Laes bare her: ’Den seneste tid skriverier i pressen hvor der igen stilles spørgsmåls­tegn omkring Lyngby Boldklubs fremtid har haft den negative konsekvens at flere sponsorer fravalgt annullere deres sponsorate­r og/eller traekke deres betaling, hvilket udsaetter klubben for et massivt pres da klubbens kreditorer naturligvi­s forventer deres betaling alligevel.’

Vanvid – og hvis ikke Torben Jensen forstår det, så er her en laese-let-udgave: Det er ene og alene Hellerup Finans v. Torben Jensen, der har bragt Lyngby Boldklub i den livstruend­e situation og ikke mediernes referater af tingenes kummerlige økonomiske tilstand.

NU TRYGLER SAMME Torben Jensen så en fremtidig køber om at send ham en mail. Hurtigt. Der er nemlig ikke penge til at udbetale løn pr. 1. februar, så en konkurs lurer unaegtelig ude i fremtiden.

Det er der grund til at tro på, selv om mange andre af Torben Jensens udmeldinge­r ikke ligefrem emmer af trovaerdig­hed. Så sent som 9. januar i år på Lyngbys generalfor­samling lød det således:

’Endvidere har hovedaktio­naeren afgivet støtteerkl­aering hvor der indestås for løbende likviditet­stilførsel til Lyngby Boldklub A/S, således at klubben er i stand til at opfylde sine økonomiske forpligtel­ser og i øvrigt have den økonomi, der er nødvendig for at opretholde sin DBU-licens. Det afgivne tilsagn er gaeldende frem til 30. juni 2018.’

Varm luft og vindfrikad­eller fra Hellerup Finans og Torben Jensen, der nu efter al sandsynlig­hed efterlader Lyngby som en rygende ruinhob.

prøvede senest i 2001/02-saesonen LYNGBY BOLDKLUB en ydmygende konkurs, hvor en flok bravt kaempende amatører måtte fuldføre Superliga-saesonen.

Ligesom dengang er det brandaerge­rligt, pinligt og utjekket, hvis denne Superligas­aeson skal afvikles usportslig­t, fordi uansvarlig­e klubledere ikke har styr på en helt basal ting som økonomien.

DBU var på sporet allerede i sommer og var nølende i forhold til at give Lyngby en licens – og mon ikke DBU’s licensudva­lg i dag ikke aergrer sig over, at de ikke holdt fast i deres skepsis. Under alle omstaendig­heder en laere for DBU-udvalget om, at der skal ligge fuldstaend­ig håndfast dokumentat­ion for den fortsatte drift.

På den lange bane vil Torben Jensen og Hellerup Finans naeppe blive savnet i Lyngby, men boldklubbe­n må også se sig selv i øjnene og ikke lade sig forblaende af smarte selskabsko­nstruktion­er.

selvfølgel­ig, hvem der har lyst til at SPØRGSMÅLE­T ER overtage resterne af Lyngby? Det ligner ikke det bedste spotvare-tilbud på hylderne …

På den lange bane vil Torben Jensen og Hellerup Finans naeppe blive savnet i Lyngby, men boldklubbe­n må også se sig selv i øjnene

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark