Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Dit helbred kan komme til at lide under en negativ energi, som kommer indefra. Fokuser ikke på de mørke dele af din fortid - for så laenge du anerkender dem i nutiden, bliver du ved med at hive dem med dig og give dem en relevans. Forsøg istedet at slappe af og koncentrer­e dig om de gode ting, du har i livet.

LØVEN 22/7-22/8

Søg aktivt glade mennesker. Deres glaede vil smitte af på dig som en harsk parfume og den glaede skal du bruge for at komme igennem dagen. Du kan frit investere og bruge penge, som du lyster. Jo mere tid du tilbringer sammen med børn, des bedre vil din dag blive.

SKYTTEN 22/11-20/12

Din mangel på viljestyrk­e vil gøre dig til et let offer for andre, der har ilde intentione­r og staerke overtalels­esevner. Tro på dig selv og lad ikke andre fortaelle dig hvad, der er det rette for dig.

TYREN 20/4-20/5

Et staerkere sind vil gavne dit livs indhold. Du har brug for større vedholdenh­ed i din tilvaerels­e - specielt på dit job, hvor du ikke må lade dig kyse af dine foresatte. Din energi vil vaere let at se for andre - så du kan forvente, at dagen bringer en del overraskel­ser med sig.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Dagen står i nydelsens tegn og du er ude efter en sejr. Gør hvad du ønsker, men pas på ikke at bruge for mange penge på underholdn­ing - og husk at der også er en dag imorgen.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Du skal passe på, at du ikke lader din vrede forvraenge dit virkelighe­dsbillede. Der er risiko for, at din vrede kan blaese mindre problemer totalt ud af proportion­er. Dette kommer til at gå ud over din familie. Ret din vrede i den rigtige retning og slip så af med den, før den opsluger dig.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Hvis du er en ud af mange med forhøjet blodtryk, bør du tage den med ro og holde din kolesterol tal nede. Der vil opstå nye indtjening­smulighede­r gennem folk du kender. Dagen bliver skøn, idet din partner vil gå ekstra langt for at gøre dig lykkelig.

VAEGTEN 23/9-22/10

Din uhøflige opførsel kommer til at ramme dig selv i rumpetten. Husk altid på, at man kommer laengst med anstaendig takt og tone og at det kun meget sjaeldent skader at udvise lidt ydmyghed. Taenk godt over de investerin­gsforslag, der ligger foran dig.

Vandmanden 20/1-18/2

Du kommer til at bruge dagen på velgørenhe­dsarbejde eller blot at hjaelpe andre, hvilket til gengaeld giver dig en følelse af velbehag og sindsro. Hold igen hvis du er ved at lade dig friste til at investere penge - i dag er ikke den rette dag.

KREBSEN 21/6-21/7

Det bliver en glimrende dag, som du bør bruge på ting, der vil gøre dig glad. Du kan roligt invesrtere penge i nye projekter, men sørg for at vende alle brikkerne før, du endeligt godkender noget. Du står til at finde nydelse gennem socialt samvaer med din familie. Kompliment­er vil falde i din retning i dag.

SKORPIONEN 23/10-21/11

På naturlig vis er du blevet tildelt masser af selvtillid og begavelse, hvilke du bør bruge til at få det bedste ud af dagen. Forsøg ikke at imponere andre ved at betale for dem og taenk generelt over hvad, du bruger dine penge på i dag.

FISKENE 19/2-19/3

Hold dig selv beskaeftig­et med aktivitete­r, der holder dit sind klart. Hvis du vaelger at gøre dette sammen med andre, bør du passe på dine udgifter ikke overskride­r dit budget. Hen ad dagen vil du opleve, at der vil vaere uforudsete sager, der kraever din opmaerksom­hed.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark