Ekstra Bladet

EN STOR SEJR FOR UNITED

-

set den komme, da Manchester HVEM HAVDE City i slutningen af sommerens transfervi­ndue og igen i begyndelse­n af januar gik på jagt efter Arsenal-stjernen Alexis Sánchez?

Det er en sejr for Manchester United, at man kan tiltraekke en spiller som Alexis Sánchez, som trods sin alder stadig er en af de mest spaendende offensivsp­illere i verden.

Isaer når Manchester City og formentlig fem-seks andre klubber ville stå klar med åbne arme og en enorm kontrakt til sommer, hvor han ville have vaeret gratis.

Man må sige, at sportsligt set er Manchester City lige nu og i den naermest overskueli­ge fremtid det mest attraktive sted, men José Mourinho har altså tilsynelad­ende overbevist Alexis Sánchez om, at han kan spille en stor og afgørende rolle på Old Trafford.

Den har han solgt godt.

godt undre mig en smule alligevel, JEG KAN DOG for selv om Alexis Sánchez ikke koster det store i transfersu­m, er det en gigantisk investerin­g i lønninger, og han spiller positioner, hvor jeg egentlig synes, at Manchester United i forvejen har gode spillere.

Og kan Alexis Sánchez blomstre i et relativt konservati­vt spilsystem som José Mourinhos?

Hvor meget bedre kan han gøre Manchester United?

Alexis Sanchez skal vaere med til at lukke det hul i point og i kvalitet, som eksisterer mellem de to Manchester-klubber lige nu.

Det kan han godt, for han har tidligere vaeret utrolig effektiv i forhold til mål og assists, men er José Mourinho manden, der kan få ham til det? JEG VED IKKE, hvor godt han passer ind i Manchester Uniteds stil under den nuvaerende manager.

Både Anthony Martial og Marcus Rashford, som spiller på kanterne, arbejder utroligt hårdt defensivt. Kan man forestille sig, at Alexis Sánchez vil vaere klar til at smøge aermerne op på den måde?

Han kommer ikke til at få den samme frihed, som han altid har haft under Arsène Wenger.

Når tingene ikke lige kører for Alexis Sánchez, så ved vi, at han ikke er en specielt spaendende fyr at have i en trup. Så det bliver en situation at holde øje med.

Manchester United har her fået en mulighed, som simpelt hen var så god, at man ikke kunne sige nej.

Men problemet med den slags er jo, at det kan vaere vanskeligt at se, at der ligger nogen langsigtet transferst­rategi fra Manchester Uniteds og José Mourinhos side.

Så måske skal vi ligefrem forvente, at en 32-årig Cristiano Ronaldo bliver naeste nye mand på Old Trafford?

SAGT, så er man simpelt hen NÅR ALT SÅ ER også nødt til at tale om Arsenal, for det er ganske enkelt amatøragti­gt, at man har ladet denne situation opstå.

Når man har forhandlet så laenge med en af sine egne spillere, en så stor profil, så er man simpelt hen nødt til at kunne fornemme, hvor det baerer hen – og så agere efter det.

Jeg kan ikke forstå, hvorfor Arsenal ikke har løst det for laengst. Det er utroligt.

Nu står man så her, og så er det ubegribeli­gt, at Arsenal vaelger at saelge til Manchester United nu i januar, når nu Manchester City også var interesser­et. Manchester City er ikke – og kommer ikke til at vaere – en rival for Arsenal i Premier League i de

Alexis Sanchez skal vaere med til at lukke det hul i point og i kvalitet, som eksisterer mellem de to Manchester­klubber lige nu

kommende år. Det er Manchester United, og nu tillader man så at gøre dem staerkere på egen bekostning.

Det giver ikke mening for mig, at man går med til det igen. Salget af Robin van Persie svaekkede Arsenal voldsomt i 2012 og gjorde Manchester United til mestre i 2013. Manchester United håber, det sker igen.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Manchester United skal juble over at have stjålet Alexis Sanchez for naesen af Manchester City, mener Jan Mølby, der dog tvivler på, at José Mourinho kan få det bedste ud af chileneren.
Skiftetid
FOTO: ALL OVER PRESS Manchester United skal juble over at have stjålet Alexis Sanchez for naesen af Manchester City, mener Jan Mølby, der dog tvivler på, at José Mourinho kan få det bedste ud af chileneren. Skiftetid
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark