Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Din dag vil vaere fyldt med håb og glaede. Pas på hvem du har med at gøre økonomisk, da der kan vaere slanger i graesset og ugler i mosen. Hjemmet vil vaere fyldt med gode stunder og I vil have held med at få afsluttet alle huslige pligter sammen.

LØVEN 22/7-22/8

Dit helbred vil vaere decideret perfekt i dag. Nogle af dine planer vil blive eksekveret, hvilket vil give dig til et sundt økonomisk perspektiv. Dine børn (eller andres) står til at hjaelpe dig med det hjemlige arbejde. Sørg for at rose dem og saette pris på deres indsats.

SKYTTEN 22/11-20/12

Der er god chance for, at du vil hele hurtigt efter fysisk sygdom. Hvis du vil investere idag, skal du sørge for at vaere ekstrem omhyggelig for at undgå tab. Tag dig af dine foraeldre idag. Hvis du ikke gør det, kan de risikere at forblive syge i meget laengere tid. Du bør konsultere en laege herved.

TYREN 20/4-20/5

I dag bliver en god dag med et fornuftigt afkast. Hvis du har ligget syg for nylig, får du det højst sandsynlig­t bedre nu. Der vil vaere haengepart­ier, som kan kaste en lille skygge over dagen, men det tager du bare hånd om. I dag bør du lytte til folk omkring dig.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Du kan komme til at opleve en del stress og jag på grund af dit arbejde. Økonomisk set bliver dagen ganske fin så laenge du ikke kaster om dig med pengene. Det bliver en svaer kamel at sluge, når du opdager, at en person, du altid har haft tillid til, ikke var det vaerd alligevel.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Lad ikke dit triste humør tage kontrol over dig. Det bestiller intet andet end at holde dig tilbage. Hold dig til dit budget og brug kun penge på dagligvare­r. En person, der står dig naer, vil vaere i et meget uforudsige­ligt humør i dag. Velvidende om dette, bør du ikke reagere kraftigt.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Enorme maengder selvtillid og en fridag fra jobbet giver dig masser af tid til at slappe af i dag. Hvis du går med tanker om at investere penge eller ivaerksaet­te noget seriøst, der har med penge at gøre, bør du søge råd forinden.

VAEGTEN 23/9-22/10

Sørg for at holde humøret oppe. Din mentale helbred går altid før dit fysiske. Spar på dine udgifter ved at bruge det, du allerede har før, du tager ud for at købe mere. Du vil have let ved at blive irriteret over folk omkring dig.

Vandmanden 20/1-18/2

Om muligt bør du forsøge at komme ud af sende tidligt og få noget ud af dagen. Dagen er god til at foretage langsigtet investerin­g. I hjemmet vil der ske aendringer til det bedre på grund af dig. Vaer opmaerksom på ikke at tale ned til din partner i dag. Han eller hun vil formentlig tage det ekstra ilde op.

KREBSEN 21/6-21/7

Hvis det er muligt, bør du tage fri fra arbejde tidligere end normalt og komme ud og opleve noget. Måske en tur i naturen eller en indkøbstur, der ikke ligner de andre? Du bør undlade at investere penge i dag.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Dit helbred ser ud til at vaere pragtfuldt i dag. Dit gode humør vil hjaelpe dig med at styre udenom stress og andre skygger i sindet. Du kan komme til at tjene penge gennem de kilder, du mindst venter det fra. Pas meget på med at taenke for meget over dit arbejde, da det vil kunne skade dit forhold direkte.

FISKENE 19/2-19/3

Gør dit bedst for at undgå at tage del i konflikter, da det vil kunne forvaerre din sygdom. Undgå ligeledes folk der er ude efter at lån penge. Børn kan gøre dagen mindre god for dig. Brug din indlevelse­sevne til at få det bedste ud af tiden med dem og pas på med at stresse.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark