Ekstra Bladet

Ejendomsma­egleren: Der sidder et fjols i København

-

Sprognaevn­ets foreståend­e ekspeditio­n til købstadsid­yllen har i den grad skabt debat i hele landet.

En langskrive­r på Weekendavi­sen ved navn Poul Pilgaard Johnsen konkludere­de i sidste uge, at de ressource-staerke fynboer holder til i Nyborg og Svendborg.

Bogense er derimod

Johnsen beretter, at han har holdt mange ferier på Nordfyn som barn. Man må således medgive, at researchen er på plads. 'udkants-danmark.'

EDC-ejendoms-maegler Karl Peter Lyhr fatter ikke, hvorfor der er så stor modstand mod Bogense hos landets førende sprogvogte­re.

Resssource-staerk

– Jeg bor i Bogense, og jeg opfatter mig nu som ressource-staerk. Så det går mig ikke rigtig på, at der sidder et fjols i København og skriver sådan noget vrøvl

– Bogense er en dejlig by. Hvis man ikke vil bo her, så er der masser af plads og arbejdspla­dser i omegnen. Du kan nå til både O'ense og trekant-områ'et på en god halv time i bil.

Han knalder yderligere en trumf i bordet:

– I Bogense kan du få en god 70’er villa i et paent kvarter for 1,3 millioner. En byggegrund koster 400.000 kroner. Og en 70’er villa på 160 kvadratmet­er, som har fået en ordentlig røvfuld af en moderniser­ing, koster 1,6 millioner.

– Det er svaert at finde et hus til to millioner her i byen.

 ??  ?? Ejendomsma­egler Karl Peter Lyhr elsker Bogense: – Jeg opfatter mig nu som ressource-staerk. Så det går mig ikke rigtig på, at der sidder et fjols i København og skriver sådan noget vrøvl.
Ejendomsma­egler Karl Peter Lyhr elsker Bogense: – Jeg opfatter mig nu som ressource-staerk. Så det går mig ikke rigtig på, at der sidder et fjols i København og skriver sådan noget vrøvl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark