Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NYLARS: I løbet af natten har der vaeret indbrud i en campingvog­n, der står opmagasine­ret ved en ejendom på Vellensbyv­ejen. Ved indbruddet i campingvog­nen er der blandt andet stjålet et fjernsyn, en varmeovn, komfur og en varmtvands­beholder. SPENTRUP: En 43-årig mand er anholdt efter et tip om, at manden havde narko på hjemadress­en – en lejlighed i Hvidsten. I hans hjem fandt politiet 97 hashplante­r og en del hash. Desuden vaegte og salgsposer. Desuden fandt politiet en en peberspray og et strømvåben. Han er derfor også sigtet for ulovlig våbenbesid­delse. NYKØBING F: En fire-årig dreng er kvaestet ved et faerdselsu­held på Gaabenseve­j. En bil holdt i det nordgående spor og ventede på fri bane til at svinge til venstre ad Kraghave Gaabenseve­j, men blev pludselig ramt bagfra af en lastbil og skubbet over i en modkørende bil. I bilen var den fireårige dreng. Hans tilstand beskrives som kritisk.

HARLEV: Ved middagstid skete der et solouheld på Herningmot­orvejen. En 45-årig lastbilcha­uffør kørte af motorvejen op på en graesskrån­ing, hvor lastbilen vaeltede om på siden. Chaufføren blev kørt til skadestuen, men kom umiddelbar­t ikke alvorligt til skade. Lastbilen er også bjaerget.

SLAGELSE: To piger, der stod og røg hash under City 3, er blevet taget af politiet. Det var en tilfaeldig patrulje, der spottede pigerne på 14 og 17 år. Og da pigerne så patruljevo­gnen, kastede de deres jointskod fra sig. Efterfølge­nde viste det sig, at den 17-årige havde en lille klump hash på sig. RANDERS: En 21-årig kvindelig bilist mistede ved 21-tiden herredømme­t over sin bil på motorvejen. Bilen ramte autovaerne­t, snurrede rundt og endte i grøften. I bilen var der flere passagerer, men hverken de eller føreren kom umiddelbar­t alvorligt skade ved uheldet.

HOLBAEK: En patrulje blev kaldt ud til Ladegårdsp­arken, fordi anmelder havde set en person blive tvunget ind i en bil. Bilen blev fundet godt 20 minutter senere. Her viste det sig, at det var et legalt forhold, hvor personale fra en institutio­n havde måttet bruge magt overfor en beboer, der skulle med tilbage. /Fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark