Ekstra Bladet

’Hvem vil vaere millionaer’ på standby

Det kendte TV 2-program har kørt i 18 år

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Der har vaeret mange gaester i de varme stole i quiz-successen 'Hvem vil vaere millionaer?' på TV 2, men snart er det slut med at krumme taeer over de indbudte gaesters manglende paratviden eller juble, når der en sjaelden gang er en heldig vinder, der scorer den helt store jackpot på én million gode, danske kroner. Det skriver ugebladet Taet På

Gennem årene har både Peter Kaer og Jes-Dorph Petersen vaeret vaerter på programmet, men navnet som de fleste nok forbinder med quizzen, er den nuvaerende vaert Hans Pilgaard.

– De sidste programmer, vi optog, har ikke vaeret sendt endnu. Så programmet lever på den måde stadigvaek, men det er rigtigt, at der ikke er nogen optagelser lige nu, siger Hans Pilgaard til Ekstra Bladet og fortsaette­r:

– Da jeg kom hjem fra min jordomrejs­e i april, fik jeg at vide, at der ikke ville vaere optagelser i september, så derfor gik jeg også i gang med at starte nogle andre projekter op, som jeg er i fuld gang med lige nu.

Håber stadig

Hvorvidt det aktuelle stop for optagelser­ne betyder et endegyldig­t farvel til det populaere quiz-format, der har cementeret hans position som folkekaer tv-vaert, er han endnu ikke blevet oplyst om.

– Jeg håber da stadig, at vi på et tidspunkt skal lave en omgang mere, men så vidt jeg ved, så er der ikke nogle optagelser planlagt lige nu, så jeg kan egentlig hverken

Jeg håber da stadig, at vi på et tidspunkt skal lave en omgang mere

be- eller afkraefte det. Den endelige beslutning afventer jeg stadigvaek, siger Hans Pilgaard.

TV 2 oplyser til Ekstra Bladet, at de ganske rigtigt 'ønsker at prøve noget nyt', men i et skriftligt svar fra kanalchefe­n har man ganske strategisk valgt at udelade ord som 'stop' eller 'slut. I benyttes det noget mere udramatisk­e og uforpligte­nde ord 'pause'.

 ?? FOTO: TV 2 ?? Den nuvaerende vaert Hans Pilgaard: – De sidste programmer, vi optog, har ikke vaeret sendt endnu. Så programmet lever på den måde stadigvaek.
FOTO: TV 2 Den nuvaerende vaert Hans Pilgaard: – De sidste programmer, vi optog, har ikke vaeret sendt endnu. Så programmet lever på den måde stadigvaek.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark