Ekstra Bladet

Julie Rugaard raser over indbrud

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

Da Julie Rugaard, der under kunstnerna­vnet 'Blå Øjne' i 90'erne fik sit helt store gennembrud med hittet 'Romeo', forleden dag kom hjem fra en festlig aften på Nordisk Film, hvor hun arbejder, fik hun sig en ubehagelig overraskel­se.

Hendes hjem var nemlig blevet endevendt af indbrudsty­ve, og det var ikke småting, de nåede at slippe afsted med. Både arvesmykke­r, maerkevare­r og højtalere blev stjålet, skriver hun på sin Facebook-profil.

– Jeg er stadig rystet og rasende over, at man kan finde på at bryde ind i andre menneskers hjem og stjaele deres ejendele. Det er usle tabere, samfundets beskidte affald, der gør den slags!

Til Ekstra Bladet fortaeller den tidligere sangerinde, at hun var alene i hjemmet, da det gik op for hende, at der havde vaeret indbrud og var bange for, at tyvene stadig var i huset.

– Jeg tastede 112 ind på min telefonen og havde tommelfing­eren klar på knappen, mens jeg gik ovenpå. Mit hjerte bankede derudaf, og så gik jeg op i mit sovevaerel­se, og der kunne jeg bare se, at hele mit walk-in-closet var blevet splittet ad. De havde taget alt. Tasker, solbriller. Alt, der var let omsaetteli­gt og havde kostet mange penge. Der var stjålet ting, der virkelig har en affektions­vaerdi for mig, og ting jeg har sparet op til laenge, siger Julie Rugaard, der dog til sin store lettelse kunne konstatere, at tyvene havde forladt hendes hus. Hun roser Københavns Vestegns Politi for at nå frem på bare ti minutter.

Selv om det er et par dage siden, at indbruddet skete, så er Julie Rugaard stadig meget berørt af indbruddet, men familien, der udover Rugaard taeller hendes kaereste og to døtre, har det godt efter omstaendig­hederne.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Julie Rugaard var alene i hjemmet, da det gik op for hende, at der havde vaeret indbrud, og hun var bange for, at tyvene stadig var i huset.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Julie Rugaard var alene i hjemmet, da det gik op for hende, at der havde vaeret indbrud, og hun var bange for, at tyvene stadig var i huset.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark