Ekstra Bladet

UDSKRIV VALG OG HAEV SPAERREGRA­ENSEN

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Sikken en voldsom traengsel og alarm, der var på den politiske scene i hele julemånede­n. Den nuvaerende, lille, snoldede regering blev kørt rundt i manegen af DF, og det var pinligt og trist at se julefreden på Borgen blive ødelagt. Efter en jul uden sne og hygge er situatione­n ikke blevet bedre i det nye år, ikke mindst takket vaere Liberal Arrogances stålsatte svaghed. Det hjaelper ikke meget for Anders at spille med musklerne, når han besidder en glaskaebe. Lars Løkke burde udskrive et valg, så man kan gå foråret i møde, og vaelgerne kan give deres besyv med oven på alt det fnidder og fnadder. Det ville vaere at ønske, at spaerregra­ensen blev sat betragteli­gt op, men det bliver nok ikke aktuelt. Men det ville vaere et gode for lille Danmark, hvis Socialdemo­kratiet, Venstre og Dansk Folkeparti kunne finde sammen i et faelles fodslag efter et valg. Det ligner da ikke noget, at et lille land som Danmark skal repraesent­eret af så mange partier. Det er jo en pestilens at høre på alle de små hundes gøen. DF burde traede i karakter og tage et ansvar i stedet for at løfte pegefinger­en gang på gang. Hvis de tre store fandt sammen og fik delt sol og vind lige, så var Danmark bedre tjent med dette. Tre partier i et land som Danmark er da alt rigeligt. For som det er i dagens Danmark, så får de såkaldte små partier jo storhedsva­nvid, når de er den manglende brik i puslespill­et.

 ?? FOTO: IVAN RIORDAN BOLL/RITZAU SCANPIX ?? Det hjaelper ikke Anders at spille med musklerne, når han selv besidder en glaskaebe.
FOTO: IVAN RIORDAN BOLL/RITZAU SCANPIX Det hjaelper ikke Anders at spille med musklerne, når han selv besidder en glaskaebe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark