Ekstra Bladet

Trump gør det rigtig godt

- Lars Michael Tjellesen Godthåbsve­j 32 Østermarie

Donald Trump har vaeret praesident et år. Et fantastisk år! Han møder massiv modstand fra den samlede presse og andre, der ikke har fantasi og lyst til noget sensatione­lt nyt.

Det er gået saerdeles godt: Mindre arbejdsløs­hed, højere aktiekurse­r, økonomisk fremgang og en skattelett­else, der siger spar to! Men Trump har det svaerere, end han selv havde forestille­t sig. Hele systemet er så fastlåst i løsninger, og isaer ’sådan har vi altid gjort ...’. Men der er overhovede­t ingen tvivl, Trump kan og gør Amerika langt større og bedre end nogensinde før.

Han er på rette vej, og hans facon er dejlig, ligefrem og uden unødvendig indpakning. Sådan burde politik altid vaere. Tal til folket, så de forstår det, helt uden omsvøb. Langsomt vil Trump opnå stor succes. Så stor succes, at de fleste journalist­er og fantasiløs­e modstander­e om et år vil sige ’ham har vi altid troet på’. Det vender, for optøningen er i fuld gang.

Trump har allerede opnået rigtigt meget. Han får en dobbelt periode – altså syv år mere fra nu af. Vent og se. For selv du vil opdage, at Trump er lige, hvad Amerika har brug for. Hele verdenen vil kunne forvente nye og bedre tider.

For mere end to år siden forudsagde jeg, at Trump ville blive praesident, og nu spår jeg, at Trump bliver syv år mere på posten. Bornholms Tidende bragte ikke ét af mine laeserbrev­e om Trump og hans forventede succes. Det ville Søren Christense­n ikke, idet hans leder var mod Trump, ja, han kunne overhovede­t ikke forestille sig, at den nar kunne blive praesident. Ekstra Bladet bragte flere af mine positive Trump-laeserbrev­e. Det kunne og burde Bornholms Tidende laere noget af.

 ?? FOTO: AP ?? Trumps facon er dejlig, ligefrem og uden unødvendig indpakning, mener Lars Michael Tjellesen.
FOTO: AP Trumps facon er dejlig, ligefrem og uden unødvendig indpakning, mener Lars Michael Tjellesen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark