Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er dybt pinligt, at den danske regering ikke vil mødes med Catalonien­s leder, Puigdemont. Han er demokratis­k valgt, men bare fordi EU ikke kan lide demokratie­t, så skal han fryses ud.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at ham kvotekonge­n lige så sit snit til at lokke Løkke med et smart påhit. Helt utroligt, at John-Anker virkelig er fuld af tanker. Nå, at narre Lars var nemt og smertefrit.

Leif S. Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at jeg nu ikke kan se det store problem i, at en liberal statsminis­ter fra et liberalt parti tager imod gaver fra repraesent­anter for liberale erhverv. For nogle år siden ville rigmanden Aksel Brask Thomsen give nogle af sine mange millioner til Københavns Kommune, hvis de opkaldte en gade efter ham. Men den socialdemo­kratiske overborgme­ster sagde nej tak. Så hellere gøre noget for alle de tabere, der står ved Aldi og drikker øl hele dagen. Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at hurra for den politisk forskel: Mette Abildgaard­s buket blomster bliver til 265.000 kroner. Anderledes ser det ud for Inger Støjberg, som bliver frustreret over ikke at kunne købe en lagkage i det terroriser­ede bageri i Tingbjerg.

H. Fischer Duehusvej Bjaeversko­v

at jeg gerne vil have lov til at oplyse alle københavne­r-akademiker­e om, at man ikke behøver at sidde lårene af hinanden for at kunne kommuniker­e. Den digitale kommunikat­ion er opfundet

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at der er noget angående #metoo, jeg ikke forstår. Når en mand skal til fest, er han iklaedt et sort, kedeligt saet med butterfly i halsen. Når en kvinde skal til fest, er hun i de fleste tilfaelde nedringet til navlen. Jeg ved godt, at man ikke må, hvis man ikke har fået lov, men er der et men, eller er det kun mig, der ikke forstår?

Kaj Lindeskov Kokkedal

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark