Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Du ser ud til at vaere ved godt helbred, hvilket vil hjaelpe dig med at have succes med de ting, der ligger for dagen. Undgå alt der kan tage din styrke fra dig. Har du en idé om hvad, du vil saette penge på, bør du sikre dig, at din idé ikke er kortsigtet. Du vil nyde at tilbringe tid med familien i dag.

LØVEN 22/7-22/8

Op med humøret og på med ja-hatten. Du står til at vaere springfyld­t med energi, som Poul Thomsen altid sagde det. Vaer ekstrem forsigtig hvis du overvejer at investere dine penge i dag. Skaenderie­r i hjemmet kan give anledning til ikke at ville vaere der og istedet tage ud og nyde tid sammen med dine venner.

SKYTTEN 22/11-20/12

Dit humør vil vaere rigtig flot og der vil vaere god grund til at vaere glad. Det ser ud til, at det kommer til at gå bedre end normalt økonomisk set. Fokuser på din fa,milie og andre, der er taet på dig i dag.

TYREN 20/4-20/5

I dag vil du igennem venner blive introducer­et for en person, der kan komme til at få meget stor indflydels­e på dine tanker. Alle økonomiske sager bør håndteres meget forsigtigt i dag. Der kan opstå bøvl mellem dig og et af dine familiemed­lemmer, men lad vaere med at laegge for meget i det.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Op med humøret - der ligger gode stunder foran dig. Dit energi niveau vil få et boost i løbet af dagen. Hold dig fra at investere penge uanset hvad. Et sygt ban kan holde dig beskaeftig­et henad dagen. Sørg for at vaere fokuseret, når du hjaelper andre - du kan risikere at gøre situatione­n vaerre.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Smid dit had fra dig. Det kan let overskygge din kaerlighed og gøre din dag mørk og trist. Din økonomi ser god ud, men du er i fare for at miste penge. Undgå derfor at investere og betale for andre i dag. Vaer tålmodig omkring børn og personer, der har mindre erfaring end dig.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

I dag skal du passe på, at du ikke lader dine følelser løbe løbsk. Din opførsel kan meget vel komme til at skabe forvirring blandt folk omkring dig. Du kan let lade dig frustrere i løbet af dagen på grund af manglende resultater. Økonomisk ser det hele bedre ud og du kan forvente en stigning i indtaegter.

VAEGTEN 23/9-22/10

Undgå at overspise og hold øje med din vaegt. Undlad at investere penge. Sørg for at bruge tid socialt. Tag nogle timer ud af kalenderen og brug dem på venner og familie i dag. På jobbet ser det ud til, at du skal traeffe en ret stor beslutning. Vaer konsekvent og direkte i det budskab, der skal sendes.

Vandmanden 20/1-18/2

Du har brug for at slappe af og finde glaedelige stunder gennem samvaer med venner og familie. Du vil blive skuffet økonomisk henad dagen. Du ser ud til at skulle besøge et familiemed­lem i dag. Dit hyumør kan falde til nye dybder på grund af en udtalelse fra din partner, der bestemt ikke gjorde dig glad.

KREBSEN 21/6-21/7

Et gensyn med en af dine gamle venner vil lyse din dag op. Pas på med at vaere for gavmild, da folk vil have let ved at udnytte det. Din bedre halvdel kan vaere en stor mundful, så giv ham eller hende tid til at falde til ro før, I finder på noget at lave sammen i aften.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Hav fokus på din stress taerskel. Laeg ikke for hårdt ud om morgenen. En person med stor karisma og gode idéer vil fange din opmaerksom­hed - men pas på du ikke lader dig rive med på idéer, du ikke har taenkt igennem først.

FISKENE 19/2-19/3

Vaer ikke jaloux. Du risikerer at blive ked og deprimeret. Jalousi kommer aldrig alene - den medbringer et hav af venner og man ved aldrig hvilke, men det er dem fra det dårlige selskab.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark