Ekstra Bladet

Rolig Landin om gravid hustru: – Hun kan sagtens holde den

-

Der var intet på spil mod Makedonien, da Danmark allerede inden kampen havde sikret sig en plads i semifinale­n og en førsteplad­s i mellemrund­e-gruppen.

Nu venter der i stedet en semifinale, hvor alt er på spil. En kamp, hvor det danske landshold oven i købet kan risikere at mangle kaptajn og målmand Niklas Landin. Det oplyste DHF i en mail, der blev sendt ud efter slutfløjte­t mod Makedonien.

’Kevin Møller indkaldes til landsholds­lejren i finaleweek­enden, da Niklas Landins hustru muligvis går i fødsel i løbet af de kommende dage. Foreløbigt bliver Kevin Møller ikke skrevet ind i truppen men bliver en del af den udvidede 18-mandstrup’, lød det.

Niklas Landins hustru har termin 6. februar, og han tager da også selv situatione­n lige så roligt, som når han står i målet og håndbolden­e flyver om ørerne på ham.

– Den situation har jeg jo kendt til i lidt laengere tid, end I har, så på den måde er det jo ikke nyt for mig. Det er i ren og sker sikkerhed, at Kevin ikke skal bruge en hel dag på at rejse herned, hvis det er, jeg pludselig får en melding, fortaeller han.

– Hun får flere plukveer nu, end i starten af januar, så det er af sikkerheds­maessige årsager, at vi har Kevin taet på truppen, så han ikke bare bliver kastet ind direkte fra Flensburg.

Håber hun venter

Landsholde­ts sidste skanse har da også tiltro til, at han nok skal vaere med til den forhåbentl­igt søde ende.

– Jeg forbereder mig 100 procent på hver kamp og håber på, at hun ikke går i fødsel før på mandag eller tirsdag.

– Hun kan sagtens holde den ud. Det går jeg staerkt ud fra, siger den vordende far med et smil på laeben.

Niklas Landin er i forvejen far til en lille søn, og situatione­n på hjemmefron­ten har ikke fyldt noget, når først der har vaeret gang i den inde på banen.

– Jeg synes egentlig, at lige så snart kampene er gået i gang, har mit fokus vaeret på håndbolden, siger Niklas Landin.

Der er heller ingen sure miner derhjemme ved hustruen.

– Jeg tror helst, at hun ser, at jeg står ved siden af, når hun går i fødsel, men hun kan også godt forstå, at jeg står her nu.

Niklas Landin er – formentlig – i aktion i morgen, når Danmark spiller semifinale.

Lige så snart kampene er gået i gang, har mit fokus vaeret på håndbolden

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark