Ekstra Bladet

Estevana og Rafael bliver her lidt endnu

Team Esbjergs hollandske stjernespi­ller har nu kontrakt frem til sommeren 2019

-

Estavana Polman fulgte sine følelser og har valgt at forlaenge med Team Esbjerg.

Den hollandske landsholds­spiller i håndbold kom til klubben efter to saesoner i Sønderjysk­e i 2013 og har løbende forlaenget samarbejde­t i form af etårige aftaler.

Denne gang har hensynet til hendes kaereste, Rafael van der Vaart, som spiller fodbold i FC Midtjyllan­d, og parrets syv måneder gamle datter, Jesslynn, også vaeret med i overvejels­erne.

– Min karriere vejer tungest, men man taenker også på, om familien har det godt, og det har den. Rafael er meget glad for at vaere i Esbjerg og vil gerne blive, og jeg elsker fortsat klubben og alle omkring den.

– Når man har vaeret i samme klub så laenge, taenker man på, om man skal tage et nyt skridt. Men jeg følger altid mine følelser, og de siger Team Esbjerg, siger Estavana Polman til klubbens hjemmeside.

Hun vil ikke stå i vejen, hvis Rafael van der Vaart ønsker at fortsaette fodboldkar­rieren et andet sted, men han har ikke konkrete planer, oplyser hun.

En saerlig evne

Team Esbjerg-traener Jesper Jensen betegner Polman som en vellidt spiller med stor betydning for holdet hele klubben.

– Estavana er en kvalitetss­piller, som der ikke er mange af på verdenspla­n. Hun er en spiller, der på alle måder skubber til rammerne, både positivt og negativt.

– Med hendes potentiale kunne jeg godt ønske mig, at hun ind imellem ville yde lidt mere, og hun er afhaengig af at have hårdtarbej­dende spillere omkring sig. Men hun har den evne til at afgøre store kampe, som kun få har, fastslår han. Polman har spillet 135 kampe og scoret 747 mål for Team Esbjerg.

Ritzau

 ?? FOTO: NIELS HUSTED/ALL OVER PRESS ??
FOTO: NIELS HUSTED/ALL OVER PRESS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark