Ekstra Bladet

Dømt paedofil: Børnene vil jo selv

-

Den paedofile Morten Bundgaard har ingen empati med ofrene og forstår ikke, at han gør børnene fortraed. Det var de to små søstre, der tog initiative­t, mener han, og Morten Bundgaard afviser blankt, at børnene har haft en dårlig oplevelse hos ham, fordi han ikke har brugt vold eller trusler mod dem. Han mener tvaertimod, at børn kan have lige så meget lyst til sex som voksne, og at man kan laere børn om sex ved at vise dem det.

Disse rystende holdninger, som Morten Bundgaard har fortalt om under mentalunde­rsøgelsen, var med til at sende ham i forvaring på ubestemt tid.

Retten i Glostrup mener ligesom Retslaeger­ådet, at han ikke fatter, at sex mellem børn og voksne er forbudt og dybt skadeligt for børnene. Derfor er der høj risiko for, at han igen vil begå paedofile forbrydels­er, og derfor skal han holdes indespaerr­et på ubestemt tid for at forebygge den risiko.

De to søstre, som var otte og fem år gamle, da Morten Bundgaard begyndte at misbruge dem, fik tillid til ham, da han først begyndte at lave smykker med den aeldste. Han gav dem gaver og kørte dem nogle gange til og fra skole og tog dem med på Bakken, i Ikea og City 2. Den aeldste begyndte at sove i hans seng, fra hun var ni-ti år, mens søsteren sov på en luftmadras ved siden af, hvor Morten Bundgaard så lagde sig ned hos pigen.

Søstrene har forklaret om hans forskellig­e dildoer, den ene var regnbuefar­vet, og at de så ’dumme film med nogle voksne uden tøj på’.

Han havde også et soppebassi­n på badevaerel­set, hvor pigerne badede sammen med den voksne nøgne mand, og bagefter fik de pandekager, når de havde ’siddet’ på hans tissemand.

De så ’dumme film med nogle voksne uden tøj på’

k

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark