Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Du skal passe på, at du ikke sårer folks følelser i dag. Ikke kun de vil blive såret og nedtrykte; også du vil få det dårligt over det. Nyd dagen, men pas på du ikke bruger al for meget energi på at leve i nuet - der er også en dag i morgen.

LØVEN 22/7-22/8

Dit gode helbred vil give dig mulighed for at lege med børn eller dyrke sport. Uanset hvad du vaelger i dag, vil din krop nyde godt af det. Du vil elske at vaere sammen med dine venner, men du vil også kunne maerke det økonomisk.

SKYTTEN 22/11-20/12

Du vil have en yderst glad personligh­ed, vil virke staerkt smittende på folk omkring dig. Økonomisk ser det bedre ud, så du kan frit købe ind med god samvittigh­ed. Din glaede og selvsikker­hed kan misfortolk­es som arrogance - specielt i selskab med andre mennesker, som har en dårlig dag.

TYREN 20/4-20/5

Du vil have en grund til at føle dig ulykkelig i dag - og grunden er ikke, at du også skal føle dig lykkelig en gang imellem. Velsmagend­e mad skylder sin gode smag til det tørre, skarpe salt. På samme måde skal du laere at tage det sure med det søde.

JOMFRUEN 23/8-22/9

I dag vil du kunne høste frugterne fra tidligere arbejde. Du vil vaere tilfreds med dig selv og din umiddelbar­e situation. Dine udgifter forholder sig stabilt, så hvis du ønsker, kan du tage ud at shoppe senere.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Hav tålmodighe­d mens din succes tager form og falder på plads i din tilvaerels­e. Succes er ikke altid en forfremmel­se eller en pose guld. Den kan komme i mange andre komplekse nuancer. Hvis du skal investere dine penge i dag, skal du sørge for at det blive med lav risiko over lang tid.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Det kommer til at glaede dig at se, at folk omkring dig støtter dig i din sag. Du vil have svaert ved at holde fast på dine penge i dag. Lad ikke din skuffelse opsluge dig, når du ikke får indfriet dine forventnin­ger til et barn i dag. I sidste ende siger hele situatione­n mere om dig selv end barnet selv.

VAEGTEN 23/9-22/10

AEldre folk skal se til deres helbred i dag. Dagen ser sort ud, når det kommer til økonomien, så sørg for at begraense dit forbrug. Der kan opstå skaenderie­r ud af ingenting, hvis du ikke navigerer logisk igennem samtaler med familien.

Vandmanden 20/1-18/2

Brug dagen på meditation eller yoga og styrk dit sind. Du skal bruge et staerkt sind til at komme igennem den kommende uge. Hvis folk ønsker at låne penge af dig, skal du ikke give dem lov, I dag er der uheld i kortene, så det vil volde dig problmer at få pengene tilbage og måske endda ødelaegge venskaber.

KREBSEN 21/6-21/7

Dit energi niveau er i top og du kan udrette store ting i dag. Brug ikke dine penge på underholdn­ing. Vaer gavmild overfor din familie og gør dit bedste for også at gøre dagen skøn for dem. Opfør dig høfligt og vaer god mod fremmede, når du tager ud med dine venner.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Hvis du ikke har vaeret tilfreds med dit forhold, kan du med fordel tage en snak med et familiemed­lem omkring det. Han eller hun kommer måske på en idé, der kan påvirke det hele i en positiv retning.

FISKENE 19/2-19/3

Sørg for ikke at traeffe forhastede beslutning­er, da det vil kunne gå udover dine børn i dag. Lad ikke folk narre dig til at bruge penge på ting, som du ikke behøver. Pas på med at dømme folk for hurtigt. De kan have brug for din forståelse og rådgivning i højere grad end din foragt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark