Ekstra Bladet

Chelseas angriberja­gt ligner en joke

-

Chelseas jagt på en angriber har vaeret naermest komisk at følge i de seneste par uger.

Det var en stor overraskel­se, da det kom frem, at man var klar til at hente Andy Carroll fra West Ham.

Men han var skadet, viste det sig, så Chelsea-ledelsen rykkede tilsynelad­ende videre til de naeste navne på listen, den snart 37-årige Peter Crouch samt Ashley Barnes fra Burnley, der har scoret tre Premier League-mål i saesonen indtil nu.

undrer sig over, HVIS CHELSEA-FANSENE hvad der foregår, så kan jeg godt forstå det.

For jeg undrer mig over, hvorfor man dog er så opsat på at hente en stor, britisk angriber ind.

Jeg ser ingen grund til, at Chelsea skal hente et af de navne, som efter min mening alle er dårligere end Michy Batshuayi, som man åbenbart helt har mistet tilliden til.

Chelsea er også nødt til at overveje, hvilket signal det sender til stjerner som Eden Hazard og Thibaut Courtois, at man nu går efter så begraenset en spillertyp­e.

Kan man virkelig forestille sig, at Hazard vil glaede sig over muligheden – el- ler skulle jeg sige risikoen – for at skulle spille sammen med Andy Carroll?

Hvorfor give de to belgiere en undskyldni­ng som denne for at søge vaek til sommer?

det stod HVIS til mig, så gik Chelsea i stedet efter en angriber fra øverste hylde, som skulle vaere førstevalg, for jeg er aerlig talt ikke laengere overbevist om, at Alvaro Morata har det, der skal til i toppen af Premier League.

I stedet for at hente en backup-løsning til spanieren burde man gå efter en topklassea­fløser.

Men hvem ved, hvad Chelsea gerne vil lige nu. De indledte januar med at hente Ross Barkley fra Everton, og man kunne tydeligt høre på Antonio Conte, at det i hvert fald ikke var hans beslutning.

Nu kommer så denne jagt på en angriber, og det er mere tydeligt end nogensinde, at det ikke er italienere­n, der bestemmer på Stamford Bridge.

Det har aldrig vaeret nogen decideret hemmelighe­d, at det hos Chelsea er klubbens ledelse, der har magten.

Det har givet en fast linje i transfers og strategi, og det har givet succes, at ledelsen holdt fast i tøjlerne, selv om managere er kommet og gået.

Altså fordi de er blevet fyret på stribe.

Jeg er også overbevist om, at vi ikke kommer til at se Antonio Conte som manager for Chelsea efter denne saeson

var kommet til enhver HVIS ANTONIO CONTE anden klub og havde vundet mesterskab­et i sin første saeson, så er jeg overbevist om, at klubben ville have lagt sig på knae og forsøgt at gøre alt, hvad han bad om.

Men ikke i Chelsea. Det ser faktisk ud til at have vaeret lige modsat. Antonio Conte er blevet endnu mere marginalis­eret i denne saeson.

Og det er altså vel at maerke, efter han underskrev en ny kontrakt, der gav ham en lønforhøje­lse, men ikke en laengere kontraktpe­riode-aftale.

Jeg tror, han var klar over, at ingen manager er saerlig laenge i Chelsea alligevel.

Og jeg er også overbevist om, at vi ikke kommer til at se Antonio Conte som manager for Chelsea efter denne saeson.

 ?? FOTO: AP FOTO: AP ?? Burnleys Ashley Barnes har bare scoret tre mål i saesonen. Det er svaert at se Peter Crouch på Stamford Bridge.
FOTO: AP FOTO: AP Burnleys Ashley Barnes har bare scoret tre mål i saesonen. Det er svaert at se Peter Crouch på Stamford Bridge.
 ?? FOTO: PA PHOTOS ?? Andy Carroll var på vej!
FOTO: PA PHOTOS Andy Carroll var på vej!
 ?? JAN MØLBY EKSPERTKOM­MENTATOR PÅ TV3 SPORT ??
JAN MØLBY EKSPERTKOM­MENTATOR PÅ TV3 SPORT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark