Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Der vil vaere gode forbedring­er økonomisk. Brug tid på at motivere dit barn til at leve op til jeres forventnin­ger, men forvent ikke mirakler. Din opmuntring vil positivt påvirke dit barns humør. Din partner forventer måske at I bruger tid sammen, eller en lille gave.

LØVEN 22/7-22/8

Håbet er staerkt i dig i dag. Du bør vaere ekstra påpasselig, når du håndterer din privatøkon­omi. Du kan få en skøn dag i dine venners selskab, men brug ikke mere end du ved du bør - ellers kommer du hjem med tomme lommer. Et strejt af romantik vil ramme din aften og male din glaede rød.

SKYTTEN 22/11-20/12

Uønskede tanker hjemsøger dit sind. Det siges, at et tomt sind er djaevelens legeplads, så aktiver dig selv fysisk. Du vil i dag komme på nye idéer, der med lethed kan gavne din økonomiske situation. At have med børn at gøre, kan virke mere belastende på dig, end hvad godt er.

TYREN 20/4-20/5

Din hjaelpsomh­ed er ved at have taeret godt på dine kraefter. Det er godt at hjaelpe andre, men ikke hvis det efterlader dig komplet draenet for energi. Ejendomsha­ndel vil give et flot afkast i dag. Familie kom-sammen vil gøre dig og dem godt. Romantik bliver der ikke meget af.

JOMFRUEN 23/8-22/9

I dag vil vaere en god dag at påbegynde et rygestop. Festlig stemning i hjemmet er med til at få dig til at slappe af. Sørg for at deltag i festlighed­erne, og forbliv ikke en stille tilskuer. Du vil føle at din kreativite­t er gået tabt, og du vil finde det ekstremt svaer at traeffe beslutning­er.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Gennem glaedesful­de øjeblikke med andre, blomstrer dit psykiske og mentale helbred hurtigt. Lyt til din krop for den kan volde dig problemer senere, hvis du ikke tager den seriøst. Undgå at brug penge på ting, du ikke behøver.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Idag har potentiale til at blive en rigtig traels dag. En af de dage, der bare skal overståes. På din arbejdspla­ds vil der vaere spaendinge­r, der kan gøre dig ilde tilpas. Folk vil måske spørge dig om lån eller andet ift. din privat økonomi - giv ikke efter.

VAEGTEN 23/9-22/10

Overvej fitness eller vaegttabs kurser for at komme i lidt bedre form. Forvent at bruge penge på andre, da de sidder løst i dag. Om muligt bør du undgå konfrontat­ioner med andre og skaenderie­r i hjemmet. Pas ligeledes på med at vaere for kritisk over for andre.

Vandmanden 20/1-18/2

Sørg for at vaere god mod dig selv og dit helbred. Invester ikke penge på efter, hvad andre synexs eller anbefaler. Herved vil du naesten sikkert tabe det hele. Der kan vaere spaendinge­r mellem dig og din familie og/eller partner. Kaerlighed­en vil vaere skrøbelig og lettere ustyrlig i dag.

KREBSEN 21/6-21/7

Du vil krydse veje med en egoistisk person i dag. Forsøg så vidt muligt at styre udenom vedkommend­e. Brug ikke penge på ting, du ikke behøver - men det kan alligevel vaere en god idé at investere i smykker og antikvitet­er. Vaer god mod dine og andres børn.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Dagligdage­ns stress og travlhed på jobbet kan fore til mild sygdom. Sørg for at tage den med ro og brug venner og familie hertil. Penge kan komme fra forskellig­e tiltag. I dag vil vaere god at tilbringe med din familie og dem, du holder mest af. Desuden er der gode chancer for at blive smask forelsket.

FISKENE 19/2-19/3

Hvis du lider af forhøjet blodtryk, bør du fokusere på dit helbred. Snup et glas vin til aftensmade­n og undgå al bekymring og negativite­t. Investerin­gsmulighed­er kan synes attraktive, men der vil vaere en bagside ved dem. Din familie vil i dag vaere yderst hjaelpsomm­e over for dig.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark