Ekstra Bladet

Carlsberg: Skulle vi sige, at de ikke må få øl?

-

Hos Carlsberg, der er en af de højt profilered­e leverandør­er til det kongelige danske hof, anser man det som en selvfølgel­ighed at vaere med i det fine selskab.

– Sådan har det bare altid vaeret. Vi var jo de allerførst­e, der var hofleveran­dører, så det er en historisk tradition, siger Kasper Elbjørn, presseansv­arlig for Carlsberg i Danmark.

– Og det har I taenkt jer at blive ved med?

– Jeg forstår ikke helt spørgsmåle­t. Skulle vi sige, at de ikke må få øl? Det kan vi jo ikke.

– Hvad betyder det for jer at vaere kongelig hofleveran­dør?

– Det har historisk betydning for os. Det er med til at understreg­e, at Carlsberg har en lang historie i Danmark, og vi er en del af danmarkshi­storien, fordi vi har leveret øl – ikke blot til folket, men også til hoffet siden 1847, siger Kasper Elbjørn og fortsaette­r:

– Det er ikke noget, vi taenker over til daglig, men det er klart, at det er med til at understreg­e, at vi altid har vaeret herude i Valby og brygget øl. Det fortaeller en historie, i er stolte af.

– Betyder det noget for salget, at I har ret til at kalde jer kongelig hofleveran­dør?

– Det er umuligt at sige. Vi har jo vaeret det i over hundrede år.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Kongekrone­n og teksten 'Leverandør til Det Kongelige Danske Hof' pryder alle de grønne dåser fra Carlsberg.
FOTO: LINDA JOHANSEN Kongekrone­n og teksten 'Leverandør til Det Kongelige Danske Hof' pryder alle de grønne dåser fra Carlsberg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark