Ekstra Bladet

Shu-bi-dua-legende kommentere­r Palle Sørensens død

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

I torsdags døde den firedobbel­te politimord­er Palle Sørensen, 90 år gammel, efter at have afsonet 32 år bag tremmer.

Palle Sørensen blev løsladt i 1998 og nåede dermed at leve 20 år i frihed, hvilket ikke imponerer Michael Hardinger, der i 25 år har haft adresse i USA, hvor man har vaesentlig­t strengere straffe end i Danmark.

– Efter 25 år i USA er jeg ude af rutinen med at synes om, at en firedobbel­t morder går fri på noget tidspunkt, siger Michael Hardinger til Ekstra Bladet

Ikke savnet

Kommentare­n falder i forlaengel­se af et Facebook-opslag, hvor han kommentere­de Palle Sørensens død med ordene: ’Good fucking riddance’, hvilket er et udtryk, der bruges til at udtrykke lettelse og glaede over at vaere sluppet af med en uønsket person eller ting.

Til Ekstra Bladet ønsker Michael Hardinger, der er kendt fra sin tid i Shu-bidua, hvor han i en lang årraekke stod side om side med Michael Bundesen, ikke at uddybe sin holdning yderligere end at slå fast, at Sørensen bestemt ikke vil blive savnet.

– Jeg er ikke specielt interesser­et i hans død. Han er død og er ikke savnet i min hverdag, siger Michael Hardinger, der heller ikke havde mange paene ord tilovers for dobbeltmor­deren Naum Conevski, da han sidste år uden held forsøgte at blive løsladt.

Dengang kommentere­de Hardinger Conevskis kommentar om at, ’Nu er det nok’ med ordene:

– Narhh, der mangler lidt. Du er ikke død endnu.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Michael Hardinger er meget aktiv på Facebook, hvor han gerne mange gange dagligt giver sit besyv med i forhold til emner som Trump, borgerløn og andre aktuelle sager.
FOTO: JONAS OLUFSON Michael Hardinger er meget aktiv på Facebook, hvor han gerne mange gange dagligt giver sit besyv med i forhold til emner som Trump, borgerløn og andre aktuelle sager.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark