Ekstra Bladet

Grotesk! Wozniacki forbigået i stor kåring

- PETER BAGGE pb@eb.dk

Den slagne Australian Openfinali­st, Rumaeniens Simona Halep, må have en stor familie.

Anden forklaring er der vel ikke på, at hun har slået sin overkvinde, Caroline Wozniacki, i afsteminge­n blandt WTA’s brugere om at blive månedens spiller i januar.

Den tabende rumaener har sikkert vundet afstemning­en med 71 procent af stemmerne, mens Caroline Wozniacki på andenplads­en fik 25 procent. Tre procent gik til tyske Angelique Kerber, mens en procent gik til Elina Svitolina fra Ukraine.

Udover karrierens største triumf i Melbourne i Australian Open varmede Caroline Wozniacki op med at vaere i finalen i New Zealand, ligesom hun også i løbet af januar er blevet nummer et på verdensran­glisten.

Kold skulder

Hun har vist omverdenen, at hun var tilbage på toppen.

Så det er en vittighed, hvordan det har forbigået WTA’s brugernes opmaerksom­hed.

Hvordan den danske tennisspil­ler har kunnet undgå at blive månedens spiller, vil stå hen som en kaempe uløst gåde. Og det fortaeller vel alt om, at popularite­tsafstemni­nger må tages med et vist forbehold.

Den kolde skulder kom i øvrigt samme dag, som en traet Caroline Wozniacki – blottet for kampgejst efter ti sejre i streg– røg ud i Skt. Petersborg til russiske Daria Kasatkina, der vandt i to saet.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Caroline Wozniacki er i den grad blevet forbigået i afstemning­en om månedens spiller i januar.
FOTO: ALL OVER PRESS Caroline Wozniacki er i den grad blevet forbigået i afstemning­en om månedens spiller i januar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark