Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

I dag bliver ikke saerlig opmuntrend­e. Følelsesma­essigt bliver den svingende, men du vil se forbedring­er omkring din økonomi, som du kan bruge til beskeden investerin­g eller opsparing. På arbejdet bliver der travlt og du kan have svaert ved at følge med.

LØVEN 22/7-22/8

Nervøs taenkning kan svaekke din modstandsk­raft, og sløre dit sind. Opmuntre dig selv til at bekaempe sygdom og negative tanker med positiv taenkning. Du vil have tendens til at bruge for mange penge i dag, men du vil komme til at fortryde det hurtigt, hvis du gør.

SKYTTEN 22/11-20/12

Du er i høj risiko for at blive ekstrem irriteret på grund af børns opførsel i dag. Du bør forsøge at tøjle dig selv, da vrede rammer alle omkring dig - men gerne dig selv mest, da det er dig, der bruger din energi på det. Langtidssi­gtet investerin­g vil give et betragteli­gt afkast.

TYREN 20/4-20/5

Du vil komme dig efter en laengere sygdom. Undgå egoistiske personer, da de kan give nogle spaendinge­r, som er unødvendig­e, og kun vil gøre problemer vaerre. Grav dybt under overfladen, når det kommer til investerin­gsordninge­r.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Tag ansvar. Din mangler på samme kan gøre din familie ondt - og det gavner ingenting. I dag skal du huske at taenke dig godt om før, du åbner munden. Hvis ikke, kan dit eget og din families rygte lide stor skade.

STENBUKKEN 21/12-19/1

I dag kan du blive religiøst inspireret og motiveret til at besøge kirker eller templer. Strit ikke imod, da der intet er at tabe ved det. Investerin­gsforslag fra folk, du ikke umiddelbar­t stoler på, bør ignoreres fuldstaend­ig.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Undgå for enhver pris alkohol i dag. Du skal tage dig godt af dit helbred. Pengene vil strømme ind, men brug dem ikke i dag. Lyt til dine børn og støt dem i deres problemer. De vil elske dig for det.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag bliver en glaedens dag for dig. Nydelse og eventyr ligger højt i kortene. Alle investerin­ger vil lykkes og du kan bruge penge på hvad, der passer dig. Denne dag er meget sjaelden, når det kommer til din økonomi. I aften er der god chance for, at du vil bruge tid sammen med dine venner.

Vandmanden 20/1-18/2

I dag får du brug for hjaelp udefra, idet forkerte beslutning­er fra fortiden indhenter dig med megen frustratio­n og uro som følge. Undgå alle former for investerin­g i dag og brug hovedet før du bruger dine penge. I aften bør du bruge din tid sammen med venner og familie.

KREBSEN 21/6-21/7

Hvis du har et alkohol misbrug eller blot knap så gode drikkevane­r, er dagen perfekt til at gøre op med problemet. Alkohol bringer intet godt med sig. Det er en depressiv substans i sig selv og den giver dig flere handicap, end man kan taelle til. Godt afkast ved investerin­g i ejendomme er i kortene.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du står til at dyrke sport i dag, hvilket er det helt rigtige for dig. Dit hjerte nyder godt af det og stort set alle andre organer i din krop skriger af glaede. Hvis du er ude på at tjene lidt ekstra, kan du med god samvittigh­ed investere penge i dag.

FISKENE 19/2-19/3

Dit temperamen­t kan komme i kog på grund af dit job. Ligeledes vil økonomien laegge pres på dine tanker i løbet af dagen. Forsøg at komme igennem dagen på jobbet ved at taenke positivt. Her kan du glaede dig til at tilbringe en skøn aften med ham eller hende, du holder aller mest af.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark