Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Nbm@eb.dk

DANNEMARE: Politiet fik anmeldelse om, at der i en Facebook-gruppe kaldet ’flirtegrup­pen’, som ikke er åben for offentligh­eden, var en 17-årig mand, der sendte live-videoer, hvor han udtalte sig truende om en anden person. Det drejede sig formentlig om et økonomisk mellemvaer­ende. Den 17-årige blev opsøgt af en patrulje, anholdt og sigtet for trusler på livet.

STRANDBY: En 28-årig mand har nok laert den lektie, at man aldrig skal saette sig bag rattet, hvis man har drukket. Han mistede pludselig kontrollen over bilen og forulykked­e. En alkometert­est viste en promille på over 1.

GLENSHØJ: Tidligt i går morges fik vagtcentra­len et noget spøjst opkald. En 50-årig mand fra Løkken ringede for at sige, at der p.t. stod en seng midt på Nordjysk Motorvej i sydgående retning taet ved rasteplads­en Glenshøj. Politiet fik straks fat på Vejdirekto­ratet, der ville kigge på sagen, men inden de nåede at få fjernet sengen, kørte en uheldig bilist ind i den. Bilisten kom ikke noget til.

HILLERØD: Søndag kl. 21.30 standsede en patrulje på Hostrupsve­j en narkopåvir­ket fører af en personbil. Føreren, en 23 årig mand fra byen, blev narkometer-testet, anholdt og taget med til prøveudtag­ning. Han blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret. HADSUND: En beboer på Astrupvej havde hørt nogle lyde uden for huset og ville tjekke det. I baghaven til huset kunne han se en bil med en meget irriteret chauffør i. Det viste sig at vaere en tyv, der var sluppet af sted med en aeldre havefraese­r, en lampe samt forskellig­t vaerktøj. Han havde dog valgt at køre vaek igennem en baghave, og det var en skidt idé, for bilen sad nemlig fast. En patrulje rykkede ud og anholdt manden, som nu er sigtet for indbrud.

AARHUS: En voldsom episode i weekenden førte til, at politiet måtte skyde en hund. En patrulje skulle anholde en 26-årig mand, der var eftersøgt til afsoning. Han var sammen med flere på en p-plads, og på et tidspunkt hentede en mand en hund, som bed flere på p-pladsen. Da den ville angribe betjentene, skød en af dem hunden to gange, så den døde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark