Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at da jeg sad og så en udsendelse på DR2 om og med Donald Trump, mindede hans attitude og hele fremtoning om en vis herre fra Italien i 30’erne og 40’erne.

T.V. Larsen Ballerup

at vi bør nedlaegge kommunerne, overføre de nationale velfaerdsy­delser til staten og lade regionerne overtale alle de øvrigt opgaver – hvortil hver region må stå til ansvar for sine borgere. Vi spilder vores penge på borgmestre og byråd, som ikke vil Danmark som en helhed, men kun har interesse i egen kommune. Allan Olsson Stuven 11

Rødvig Stevns

at det er utroligt, at folk som Naser Khader og Rasmus Jarlov kan holde ud at sidde i regering med den flok fimsede akademiker-drømmere, som nu tror, at det vil gavne integratio­nen at aendre navnet på Vollsmose.

Nicolai Sennels København

at jeg igen efter pokalderby­et mellem FCK og Brøndby blev bekraeftet i, at den danske dommerstan­d er pivringe. Hvordan Brøndby-spilleren Teemu Pukki kan slippe afsted med sådan en svinestreg mod Nicolai Boilesen uden nogen form for kort, er mig en gåde.

Jan Lundholm Lucernevej 7

Aarhus

at man i hvert fald ikke kan sige, at Ekstra Bladet bruger Karen Thisted som buffer i forbindels­e med kongehuset­s problemer med prins Henriks alvorlige demens, når hun tåbeligt spørger, hvorfor de ikke selv passer ham? Har de ikke selv opgaver at udføre, og skal hele personalet more sig over hans aparte opførsel i forbindels­e med sygdommen? Veber Finnedal København

at i et hvilket som helst andet land ville det, som statsminis­ter Lars Løkke bedriver, blive kaldt korruption, og i hvilket som helst andet land ville den form for ’nyhedsdaek­ning’, TV2 News bedriver med ’Besserwiss­erne’, blive beskrevet som regerings-propaganda.

Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Allé 35 Aarhus C

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark