Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Dit helbred får bestemt brug for din opmaerksom­hed. Din økonmi blomstrer og gør det let for dig at traeffe de nødvendige foranstalt­ninger herved køb sunde råvarer og undgå fed mad og sukker. Dine venner vil støtte dig igennem hele dagen, mens små kontrovers­er kan gøre store udslag på hjemmefron­ten.

LØVEN 22/7-22/8

Det bliver en god dag fyldt med glaede. Du vil vaere heldig, når det kommer til penge, så invester som det passer dig. Ret al din fokus mod nye projekter og lyt til dine venners råd. Din kaereste ønsker at flette jeres hjerter staerkere sammen, men lov ikke noget, du ikke kan holde.

SKYTTEN 22/11-20/12

Hvis du undgår at bruge for mange kraefter på ting, der ikke har top-prioritet, vil dit helbred fortsat vaere fint og du vil opnå gode resultater. Dagen bliver økonomisk set flot, og du vil have mulighed for at forbedre din økonomiske tilstand gennem små jobs, investerin­gsafkast eller indkraevni­ng af gaeld.

TYREN 20/4-20/5

Der er chance for, at du vil døje lidt med dit helbred fra morgenstun­den. Du kan frit bruge penge, da det ligner, at du har nok af dem - men husk at taenke dig om. Der er også en dag imorgen. Dit forhold kan bliver svaekket på grund af fremmede personers indblandin­g.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Dit håb blusser op igen og gør dig svaer at hamle op med på dit arbejde. Nye investerin­gsmulighed­er kan opstå - gør hvad din mavefornem­melse fortaeller dig. Der kan opstå lidt spaendinge­r mellem dig og dine familiemed­lemmer og det har 90 pct. sikkert noget at gøre med deres helbred.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Traef ikke forhastede beslutning­er i dag, da det vil kunne give problemer. Tag den med ro og overvej dine valg, inden du traeffer dem. Du kommer ikke til at tjene de forventede penge. I dag vil din tålmodighe­d vaere mindre end normalt, så pas på med at gå for hårdt til andre.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Forhold dig rolig i dag. Der spekuleres på livet løs, så investerin­ger kan gå begge veje. Familie og venner kan finde på at kigge fordi til en hyggelig aften sammen. Handlende og forretning­sfolk i samme industri kan i dag nyde godt af stigende efterspørg­sel. Perfekt dag at deltage ved kurses og seminarer.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag skal du have fokus på dit helbred. Spis fornuftigt og gerne så meget grønt, din mave kan rumme. Husk på, at du bliver hvad du spiser! Hold igen med at rette kritik mod andre, da det kan antaende en negativ spiral af energi, der vil vaere svaer for dig at stoppe igen.

Vandmanden 20/1-18/2

Tilbring tid med dine bedste venner. I dag bliver udfordrend­e økonomisk, men din indtaegt ligner at daekke dine udgifter. Din tålmodighe­d vil vaere begraenset, så vaer opmaerksom på ikke at dine udtryk ikke bliver for uvenlige - specielt senere på dagen. Kaerlighed skal håndteres diskret og mildt.

KREBSEN 21/6-21/7

Der er god sandsynlig­hed for, at du vil slippe af med dine spaendinge­r i dag - og det ser ud til, at der er penge på vej. Dit svingende humør kan påvirke dine søskende dårligt. Husk at respektere hinanden og alt søge efter at forstaerke jeres familiaere bånd.

SKORPIONEN 23/10-21/11

I dag bliver vidunderli­g. Føl dig fri til at bruge tid på alt det, der glaeder dig. Frigør dit sind for alle økonomiske eller investerin­gsmaessige overvejels­er og bare nyd nuet. Der er chance for, at et barn i din familie vil have brug for hjaelp. Du vil se det, hvis det bliver tilfaeldet.

FISKENE 19/2-19/3

Dit helbred ser skønt ud, men det vil tage alvorlig skade, hvis du vaelger at rejse eller aktivere dig selv mere end højst nødvendigt. For dig bliver det en god dag at investere. I løbet af dagen vil dine børn vaere hjaelpsomm­e og I kan få ordnet en del i hjemmet sammen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark