Ekstra Bladet

LINSE FLYTTER TIL SPANIEN

I flere dage har baben fra Bryggen pønset på at afsløre noget stort fra sydens sol

- LARS SEJR PERNILLE CHRISTENSE­N

Drømmer du om at holde sommerferi­e i selskab med Linse Kessler og samtidig nyde en god blanding af sol og sangria, så er muligheden der nu.

Den 51-årige tv-stjerne åbner nemlig sit eget bed and breakfast i Mijas i Spanien. Linses Bed & Breakfast kommer stedet meget passende til at hedde.

– Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i livet taenkt 'hold kaeft, hvor kunne jeg godt taenke mig at bo i et dejligt varmt land. Måske arbejde?'. Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det, siger Linse i en video, som hun i går slog op på sin Facebook-side.

Hvorfor Linse har taget springet, og hvor meget hun har taenkt sig at vaere hos sin familie i Danmark, fortaeller hun mere om på sin hjemmeside.

Her fortaeller hun blandt andet, at hun har haft drømmen om at flytte til udlandet, siden hun var ganske ung. Men Mopper kunne ikke lide at flyve, og det holdt Linse hjemme i Danmark.

Linse er et stort familiemen­neske, men som hun siger i videoen, kan både Geggo, Cengiz, Alba og Mikkel Kessler og hans familie flyve til Spanien uden problemer.

Uden betydning

’Mange vil nok taenke, hvordan jeg kan rejse fra min familie, og det har også vaeret svaert, men de kan hurtigt flyve herned og komme, lige så tit de vil, og heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag’, skriver hun på sin hjemmeside.

Hos TV3 har man løbende vaeret i taet dialog med Linse Kessler og bifalder beslutning­en. Samtidig understreg­es det på det kraftigste, at eventyret i Spanien ikke får indflydels­e på et af kanalens vigtigste programmer, ’Familien fra Bryggen’.

– Nej, tvaertimod da. Der kommer skam mere ’Bryggen’, siger programdir­ektør hos MTG TV Kenneth Kristensen.

– Det koster jo mere at producere, hvis I skal fare til Spanien i tide og utide for at filme. Var det o.k. med jer?

– Vi har det fint nok med, at ’Familien fra Bryggen’ lever det liv, som de lever. Det er det liv, vi har fulgt gennem 12 saesoner, og det er også det, vi gerne vil følge fremadrett­et.

Med Linse Kesslers beslutning

Heldigvis har vi jo Facetime, som vi bruger hver dag

om at starte virksomhed i Spanien er der efterhånde­n ikke meget Bryggen tilbage i ’Familien fra Bryggen’. Linse kommer til at tilbringe meget af sin tid i Spanien, mens Geggo og Cengiz er bosiddende i Dragør. Programmet står dog ikke foran en navneforan­dring, fortaeller han med et glimt i øjet.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra Linse Kessler.

 ??  ??
 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? 51-årige Linse Kessler åbner sit eget bed and breakfast i Mijas i Spanien.
FOTO: JONAS OLUFSON 51-årige Linse Kessler åbner sit eget bed and breakfast i Mijas i Spanien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark