Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: En 48-årig kvinde blev i januar franarret 7000 kroner af en mand, der havde oprettet en falsk profil på en datingside. Kvinden lånte manden pengene mod lovning på, at han ville give hende dem tilbage, når de skulle mødes. Hun betalte pengene til et kontonumme­r, men hørte aldrig fra manden igen. Det viste sig, at de overførte penge var blevet haevet i en bank i Sydafrika, og at mandens datingprof­il var falsk. Kvinden har nu anmeldt episoden. BØNNERUP STRAND: En borger ringede til politiet, da han så en mand komme gående med en kniv i hånden. Han gik og mumlede for sig selv, mens han viftede med kniven foran sig. En patrulje fandt manden og sigtede ham for brud på knivloven. Manden sagde, at han havde følt sig truet og derfor nu gik med kniv.

ROSKILDE: Politiet har fået en anmeldelse fra en 17-årig pige, der blev kontaktet af en mand. Han spurgte, hvor han kunne købe et par nye bukser, og pegede så ned ad sig, hvor der var revet hul foran, så hans kønsorgan var synligt. Pigen gik straks, og manden råbte ’idiot’ efter hende. Han beskrives som dansk, 50-60 år, 180-190 cm høj, kraftig med gråt hår og iført blå jeans og grøn jakke. EBELTOFT: En vaks vovse fik skraemt en formodet tricktyv vaek. En 70-årig kvinde bemaerkede en mand, der fulgte efter hende i bil, efter at hun havde vaeret på indkøb. Da hun steg ud af sin vogn, gjorde manden det samme og henvendte sig til hende, men straks sprang kvindens hund ud af bilen og ind mellem manden og kvinden. Det fik manden til at forlade stedet.

BONDERUP: En mand ringede til politiet, da han i sin indkørsel opdagede seks frugter. Frugterne så ud til at vaere blevet lagt på stedet og ikke blot tabt. Det fik anmelderen til at tro, at det måske kunne vaere en form for indbrudsma­rkering. Han blev bedt om at fjerne frugterne og holde øjnene åbne.

RANDERS: En mand blev tilsynelad­ende overmandet af chokoladet­rang i Fakta. I hvert fald puttede han 20 store plader chokolade i tasken og var på vej ud uden at betale. Ved udgangen ventede butiksvagt­en, som tilbagehol­dt manden.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark