Ekstra Bladet

Låste dørene og voldtog kunde på bagsaedet

- JAN SØGAARD js@eb.dk

En beruset kvinde steg ind i en taxa på Amager Torv ved Strøget i København for at blive kørt hjem efter en bytur. Men køreturen endte i et mareridt, da taxachauff­øren, ifølge politiet, kørte afsides med kvinden og voldtog hende på bagsaedet.

Efter voldtaegte­n kørte taxachauff­øren den yngre kvinde hen til Frederikss­undsvej og satte hende af. Hun blev fundet fortumlet af en forbipasse­rende, der slog alarm til politiet.

I naeste uge stilles den 44årige taxachauff­ør for retten på Frederiksb­erg, hvor han er tiltalt for voldtaegt under brug af vold eller trusler.

Den 44-årige er pakistansk statsborge­r og kraeves udvist. Han naegter sig skyldig og har forklaret, at han havde samleje med kvinden, men at hun gjorde det frivilligt.

Voldtaegte­n skete, ifølge tiltalen, 28. september sidste år mellem klokken 2.30 og 3 på Klintevej i Brønshøj.

Kunne ikke gøre modstand

Kvinden skulle køres fra indre by til Frederikss­undsvej, men taxachauff­øren kørte i stedet til Klintevej, hvor han standsede bilen.

Ifølge tiltalen gik han om til bagsaedet, kravlede ind til hende og låste dørene, så hun ikke kunne flygte. Han holdt hende fast og lagde sig oven på hende, vel vidende at hun var beruset og ikke kunne gøre modstand.

Den 44-årige kyssede hende flere steder, bed hende i øret og sagde: ’I know you want it’ (’jeg ved, du vil have det’, red.). Så trak han hendes leggings og trusser ned og tiltvang sig samleje.

Kvinden forsøgte at vride og sparke sig fri og sagde gentagne gange, at han skulle stoppe.

Taxachauff­øren blev anholdt et par uger efter voldtaegte­n, da politiet fandt en video-overvågnin­g fra Amager Torv, hvor kvinden ses stige ind i taxaen. Politiet fandt også video-overvågnin­g fra Frederikss­undsvej, hvor kvinden blev sat af.

 ?? ARKIVFOTO: LINDA JOHANSEN ?? En 44-årig pakistansk taxachauff­ør kraeves udvist, hvis han dømmes for voldtaegte­n af en kvindelig kunde.
ARKIVFOTO: LINDA JOHANSEN En 44-årig pakistansk taxachauff­ør kraeves udvist, hvis han dømmes for voldtaegte­n af en kvindelig kunde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark