Ekstra Bladet

Han fik et knae i kronjuvele­rne

-

År efter år vandt Samantha Årets Side 3-pige med afstand, og det betød også, at mere berømte maend begyndte at røre på sig. En af dem var Tony Curtis, som hun dog fandt for gammel. En anden var Lemmy fra heavybande­t Motörhead, som foreslog, at de skulle skrive et nummer sammen.

Da hun trådte ind i hans lejlighed, var det første, hun så, de mange plakater, der hang af hende på hans vaeg i entréen. Det samme var tilfaeldet i spisestuen.

’På nogle af dem var jeg lige så nøgen som på plakaterne i entréen.’

Det endte med, at de fik skrevet en sang med titlen ’The Beauty and the Beast’.

’Den kunne ikke rigtigt hedde andet, vel?', sagde Lemmy.

Sangen blev dog aldrig udgivet på grund af Lemmys kontraktli­ge forpligtel­ser andetsteds.

Musik-karrieren

Så var der datidens Justin Bieber, ungpige-idolet David Cassidy, der viste sig at vaere et ’svin’, og hun lossede ham et knae i kronjuvele­rne, da han blev for naergående på dame-toilettet. Efterhånde­n fik Samantha ambitionen om en karriere i musik til at gå i opfyldelse. Singlen ’Touch Me’ blev nummer et i 17 lande. Mange medier tvivlede på, at det virkelig var hende, der sang.

En Side 3-pige, der kunne synge ... umuligt.

BBC Radio havde kun sangen på c-rotation, hvilket ville sige, den kun blev spillet på ubelejlige tidspunkte­r, men den kravlede alligevel hastigt op ad hitlistern­e og blev et kanon-hit, som Samantha Fox stadig synger, når hun optraeder, hvad hun igen gør, efter at 80’er-stjerner har oplevet lidt af et comeback i dette årti.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark