Ekstra Bladet

Drømmepige­n var lesbisk

-

Det kom som noget af en overraskel­se for mandlige Samantha Fox-fans, da det viste sig, at hun var lesbisk.

Hendes første affaere var med en dame, hun kalder Kat i bogen. Hende endte hun med at sende hjem fra en turné, da hun gik i seng med den mandlige tour-manager.

Hendes livs kaerlighed

Efter et par mandlige forhold indledte hun et med en kvindelig guitarist, Chris Bonacci. Det gik heller ikke. Chris var jaloux anlagt og stadig lidt for varm på sin ekskaerest­e. Men så dukkede Myra Stratton op og blev hendes livs kaerlighed.

Samantha var på udkig efter en ny manager, efter at hendes far havde vist sig umulig og efterladt hende med en skattegael­d på en million pund.

Myra viste sig at vaere den ideelle til jobbet, og hun var også lesbisk, så det varede ikke laenge, før de sov sammen ’hver nat’– enten hos Sam eller hos Myra.

Men lykken varede ikke ved. Det startede med, at Myra klagede over tandpine, som gjorde det svaert for hende overhovede­t at tygge sin mad.

En undersøgel­se hos tandlaegen viste, at hun havde braekket kaeben, og en analyse af nogle knogle-prøver afslørede, at hun led af en sjaelden form for cancer, angiosarko­m.

Jeg kunne bare kravle op til mor og graede hele vejen hjem

Kraeften var uhelbredel­ig, og laegerne kunne ikke give nogen tids-horisont for, hvornår det var slut.

Mens Samantha var i Tel Aviv for at lave nogle tv-optagelser, kom opringning­en, at hendes kaereste og manager var død.

Så mødte hun Linda

’Rejsen hjem tog en evighed. Jeg kunne ikke tale. Jeg kunne bare kravle op til mor og graede hele vejen hjem.' Siden har hun dog fået smilet igen. En norsk dame ved navn Linda har sørget for det.

’I betragtnin­g af alt det, jeg har vaeret igennem de seneste år, burde jeg vaere bitter. Men når jeg haever mit glas champagne mod Linda, og hun smiler tilbage, er alt, hvad jeg føler, en bølge af taknemmeli­ghed, der vaelter ind over mig’, skriver hun om sin 50-års fødselsdag i 2016, hvor familie og venner for første gang mødte hendes norske kaereste – og kunne lide hende.

 ??  ?? Samantha med sin nye kaereste, norske Linda.
Samantha med sin nye kaereste, norske Linda.
 ??  ?? Myra Stratton var både kaereste og manager for Samantha Fox.
Myra Stratton var både kaereste og manager for Samantha Fox.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark