Ekstra Bladet

Var alene hjemme den nat: Kaempede for livet

-

Viceskolei­nspektør Heidi Abildskov var alene hjemme, den nat hun brutalt blev stukket ihjel. Hun var mor til en teenagedat­ter, som ikke var i huset, mens aegtefaell­en var bortrejst.

Klaedt i nattøj klokken cirka et om natten, mener politiet, stod kvinden pludselig ansigt til ansigt med sin morder, som politiet formoder var en indbrudsty­v.

Om han bankede på havedøren, og hun selv åbnede for sin drabsmand, eller om døren har vaeret ulåst, er et af de spørgsmål, der aldrig er blevet besvaret. Men der var ingen tegn på, at havedøren var brudt op.

Hvad der derimod stod klart, var, at Heidi Abildskov havde kaempet for sit liv under en kamp mod drabsmande­n i familiens køkkenalru­m. På hendes arme fandt retsmedici­neren flere afvaergela­esioner.

Efterlod spor i bilen

Under drabet skar morderen sig dybt i formentlig højre hånd, og han blødte kraftigt. Han har forsøgte at stoppe blødningen – dels med et stykke af familiens badeforhae­ng og dels med gazebind, han fandt i en førstehjae­lpskasse i huset.

Efter drabet tog han tre computere og en mobiltelef­on med sig og stjal rent tøj i villaen. Han ville flygte i familiens Mercedes, hvori han efterlod sit eget blodige tøj, en dunjakke og joggingbuk­ser, men da automatlås­en slog til, blev han smaekket ude af bilen.

Han prøvede at braekke bagagerumm­et op, men måtte til sidst flygte til fods uden sine tyvekoster og efterladen­de en masse spor i huset og bilen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark