Ekstra Bladet

TILLYKKE, ANDERS

-

Tillykke, Anders Samuelsen (LA), med de historisk høje skattelett­elser, som ikke er set i mands minde.

Du har gjort et flot stykke arbejde, troede du, men jeg har aldrig så laenge, jeg har rettet blikket mod dansk politik set et så sørgeligt resultat af flere måneders kamp for dine høje ambitioner udelukkend­e for at beholde ministerbi­len.

Men du skal ikke vaere ked af det. Din tro vaebner Simon Emil Ammitzbøll­Bille synes, det er godt med et lille fremskridt i den rigtige retning, for de lavest lønnede kan se frem til ingenting, da den historiske skattelemp­else vel betyder, at skatten stiger en smule af det tjente.

Jeg giver ikke meget for forklaring­en om procenter, og livet bliver så meget lettere med cirka 1,50 krone mere om dagen til kassedamen.

Nå, men jer er heller ikke økonom i fordel og svigt, men jeg tror, statsminis­ter Lars Løkke (V) købte katten i saekken, da han var pisket til at tage Liberal Alliance med i købet for ikke at miste flertallet og ikke mindst nøglerne til Danmarks højeste post.

Men her tror jeg, han har taget fejl af situatione­n:

Han gav sig selv fribillett­en til at tabe naeste valg, for er der nogen, der har taget r... på vaelgerne, er det Anders Samuelsen og Lars Løkke med de alt for mange sager, der ligger som perler på snor for begges vedkommend­e.

Der går ikke røg af en brand, uden at vaelgerne kan se, at det ulmer med uduligt omdømme. Både som udenrigsmi­nister og statsminis­ter. J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Er der nogen der har taget r... på vaelgerne, er det Anders Samuelsen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark