Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det altid er trist, når tilliden og tilhørende samtykke bliver brudt. Hvad foregår der med til danskerne efterhånde­n?

Adfaerden og moralen kunne godt vaere bedre i forhold til klar tale og mening. Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

Odense N

at Lars Løkke Rasmussen traenger til en lang ferie. Hver gang, Esben Lunde og Troels Lund har skidt i naelderne, så holder de bare en pause fra politik og kommer succesfuld­e tilbage.

Det virker sikkert også for Lars.

Rikard Clausen Nysted

at når man hører socialdemo­kraternes kovending i flygtninge­problemet, får man den opfattelse, at det er de radikale og resten af venstreflø­jen, der ikke er stuerene. Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at nu, hvor Mette Frederikse­n (S) er fremkommet med sine og partiets luftkastel­ler om udlaending­epolitikke­n, vil jeg påpege, at det ikke nytter noget at overlade flygtninge og emigration­s politikken til ’Bedstemødr­e for asyl’ og ligesinded­e.

Hvis deres enorme godhed styrer, vil Danmark om nogle år bestå af indvandrer­e fra Mellemøste­n og indvandrer­e fra Afrika, mens det danske islaet vil vaere en lille minoritet af ’gammel-danskere’. Det kan da ikke vaere det, man ønsker?

Vi er bestemt ikke naerområde­t til de omtalte lande, og vores velfaerdss­ystem kan ikke holde til den store indvandrin­g.

B. Torn Strandvaen­get 16 Dragør

at det er på tide, at landbruget tager ansvar og begynder at reducere sprøjtegif­te med 45 procent, og at der på10 procent af landmanden­s marker lavet et 100 procent økologisk oase-areal, hvor insekter og fugle trives godt! Dette må Folketinge­t lovgive omkring – og husk, at grundvande­t også skal beskyttes! Carsten Hansen Steffensen Sneppevej 53 Stenlille

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark