Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Smid dine spaendinge­r fra dig og befri dit sind - bare for en stund. Stress fylder ekstrem meget og i sidste ende, er det eneste, der står tilbage, spildt potentiale og spildt tid. Taenk på noget eller nogen, du holder af.

LØVEN 22/7-22/8

Der er god sandsynlig­hed for, at sport vil vaere nøglen til at have en god dag. Ingen bedre følelse findes end den, hvor man føler sin krops velvaere efter fysisk aktivitet. Du er blevet sundere, i bedre form, staerkere og mere forsvarsdy­gtig overfor alskens sygdomme, der kan lure lige rundt om hjørnet.

SKYTTEN 22/11-20/12

Du skal have større fokus på dit helbred du må ikke ignorere din krop. Økonomien ser god ud og du kan modtage uforvented­e betalinger eller vaere heldig i spil. Du får en rolig og hyggelig dag med din familie. Lad ikke andre folks problemer blive dine i dag.

TYREN 20/4-20/5

I dag vil din positive indstillin­g til tingene blive belønnet og du vil have gode chancer for at have held med alt det, du giver dig i kast med. Økonomisk set kommer dagen til at forløbe stabilt, mens afkast på tidligere investerin­ger lader vente på sig.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Fra et helbredsma­essigt synspunkt ser dagen rigtig god ud. Dit humør er højt og det bliver svaert for andre omkring dig at tage smilet fra dig. Du er i dag sikker på økonomisk vinding.

STENBUKKEN 21/12-19/1

I dag vil du vaere mere eller mindre draenet for kraefter. Tag ikke for meget ansvar på dine skuldre - sørg for at du kan afslutte hvad, du giver dig i kast med. Brug ikke for mange penge på luksuriøse ting og sager til dig selv. Dine familiemed­lemmer vil stille store krav til dig i dag.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Tag dig af dit helbred og undgå for enhver pris alkohol. Spar på pengene brug det, du allerede har, før du køber mere af det samme eller nye, bedre ting. Senere på dagen vil der komme gode nyheder, der vil glaede hele familien.

VAEGTEN 23/9-22/10

Utilpashed er at forvente i dag. Denne kan få dig i mental ubalance, så isoler og bearbejd denne utilpashed lige så snart, du har identifice­ret den. Økonomiske problemer kan saenke en skygge over din evne til at taenke konstrukti­vt.

Vandmanden 20/1-18/2

Dit job fylder mere og det kan du maerke i dag. Brug din energi på at få arbejdet gjort faerdigt ordentligt, men gem lidt energi til din familie, der forventer at du bruger tid sammen med dem senere i dag. Misforståe­lser kan gøre dagen trist og kedelig. Undgå ligegyldig snak.

KREBSEN 21/6-21/7

God rådgivning fra en vigtig person vil give dig sindsro og tryghed. I dag bør bruges på at investere penge i obligation­er med lav risiko. Der er god sandsynlig­hed for, at der vil opstå problemer med familien. De ser ud til at løse sig selv, hvis I bare lytter til hinanden.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Din partners loyalitet og modige sjael giver dig en pragtfuld dag. Dette synes til at blive en af de bedste, I vil have sammen i lang tid. Al investerin­g vil i dag have en positiv effekt på dit økonomiske fremsyn.

FISKENE 19/2-19/3

Hvis du opfører dig uhøfligt, kommer det til at ramme dig lige i rumpetten. Tildel alle dine kommentare­r takt og tone og vaer opmaerksom på hvem, du tiltaler. Husk på, at en venlig, diplomatis­k og høflig fremtoning altid giver dig mulighed for at laese andre, før de laeser dig.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark