Ekstra Bladet

LAUDRUPSKA­L SAELGELYNG­BY

- KLAUS EGELUND GISLE THORSEN ege@eb.dk; gisle@eb.dk

Hellerup Finans har ikke sparet på de fine ord i den salgspraes­entation, der skal lokke nogen til at købe Superliga-klubben Lyngby.

Ekstra Bladets er i besiddelse af den ti sider store praesentat­ion, som senest blev opdateret i december 2017. Her tilbyder Hellerup Finans investorer at ’kapitalise­re på Lyngby Boldklubs blomstrend­e fremtid’. I materialet bliver klubbens historie beskrevet, og som blikfang bliver Danmarks mest berømte fodboldbrø­dre brugt.

Man kan se både Michael Laudrup og Brian Laudrup i praesentat­ion, hvor de to naevnes som eksempler på berømte spillere, der har båret den kongeblå trøje.

Hvad praesentat­ionen ikke naevner er, at det først skete, da de to gange Laudrup havde nået oldboys-alderen.

Også Michael Laudrups søn Andreas naevnes blandt de berømte Lyngby-spillere, og det er da også korrekt, at han har trukket i Lyngbytrøj­en. Men det var som ungdomsspi­ller.

Favorable vilkår

Hellerup Finans har flere salgsargum­enter, der skal få købere på krogen. Et af dem er, at man har let adgang til de europaeisk­e ligaer via Superligae­n.

Det skyldes, at Danmark har nogle meget favorable vilkår for ikke-EU-borgere.

I eksempelvi­s Holland skal en ikke-EU-borger aflønnes med en meget højere løn, og i England spiller en ting som landskampe en vigtig rolle, når det skal vurderes, hvorvidt en spiller skal have en arbejdstil­ladelse eller ej.

Ydermere slås der på klubbens staerke talentafde­ling og på de store byggemulig­heder, der er omkring Lyngby Stadion i en attraktiv kommune, som i materialet kaldes det danske svar på Silicon Valley.

Klubbens ’meget gode og staerke forhold’ til byens borgmester, Sofia Osmani, naevnes også.

Med et ejerskab af Lyngby Boldklub får man en ekstraordi­naer chance for – i samarbejde med kommunen og borgmester Sofia Osmani – at udvikle facilitete­rne på og omkring Lyngby Stadion, lover salgsmater­ialet.

På sidste side kan man se klubbens historie under Hellerup Finans’ ejerskab. Den begyndte i december 2014, og siden er det – bortset fra et enkelt bump omkring en misset oprykning – kun gået én vej.

Pilen peger, ifølge Hellerup Finans, opad, og der er både et billede af mesterskab­s-trofaeet og logoer fra Europa League og Champions League i fremtidsho­risonten.

Sådan kommer det naeppe helt til at gå …

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark