Ekstra Bladet

FARVEL TIL FIRE

Superligak­lubben Lyngby kaemper for at afvaerge den anden konkurs efter årtusindsk­iftet. I går sagde de første fire spillere farvel

- KLAUS EGELUND GISLE THORSEN ege@eb.dk; gisle@eb.dk

Lyngby-spillerne har fortsat ikke fået løn og kan nu smutte gratis.

Truppens påkrav om udbetaling af januar-lønnen udløb, da tirsdag blev til onsdag. Da lønnen helt som ventet ikke blev udbetalt, kunne spillerne ophaeve kontrakten med henvisning til, at den var blevet mislighold­t fra klubbens side.

Spillerfor­eningen og Spilleråde­t anbefaler, at spillerne ikke benytter sig af den mulighed allerede nu, men venter til efter fredag, fordi man mener, at det fortsat er muligt at redde klubben.

Det var imidlertid ikke alle spillere, der fulgte den opfordring. I går valgte fire spillere at sige tak for denne gang til de kongeblå:

Mikkel Rygaard og Bror Blume stod i aftes uden ny klub, mens Casper Højer Nielsen ventes at skifte til AGF, og Simon Strand var på vej til Dalkurd i Sverige.

Forhindret i at skifte

Flere spillere kan følge de fire ud af den økonomisk traengte klub, der dog kunne glaede sig over, at hele førstehold­struppen mødte op til gårsdagens formiddags­traening. Spørgsmåle­t er så bare, hvor mange der møder op i morgen, når spillerne genoptager traeningen efter en fridag.

En af dem, der meget gerne skulle møde op, er Mayron George. Lyngbys topscorer står i en problemati­sk situation. Han er stadig lønnet af Randers FC, mens Lyngby betaler en lejeafgift til kronjydern­e.

Derfor er han faktisk spaerret fra et skifte retur, da transfervi­nduet er lukket. Randers FC forsøgte at hente ham retur i januar, men det afviste Lyngby dengang.

Derfor skal Lyngby ud i en konkurs, før Georges situation aendrer sig. Så i første omgang er han ikke blandt de gratis glaeder, men der er mange andre spillere, som interesser­ede klubber kan hapse.

Spørgsmåle­t er så bare, hvor mange der møder op i morgen, når spillerne genoptager traeningen

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark